Työkaluja viestintään ja markkinointiin

Mitä tietoja lippukunnastanne on saatavilla netissä? Tietävätkö huoltajat, mitä voivat tulla tekemään partioon?  Avoimella ja selkeällä viestinnällä mahdollistetaan sekä lippukunnan toimiva arki että uusien jäsenten mukaantulo. Piiri tukee lippukuntia viestinnässä ja partioharrastuksen esittelyssä!


Lippukuntahaussa näkyminen

Vaivattomin tapa saada lippukunnalle näkyvyyttä on huolehtia, että lippukunnan tiedot ovat Lippukuntahaussa oikein. Se on ensimmäinen kanava, jota kautta partiosta kiinnostuneet pyrkivät saamaan tietoa paikkakuntansa partiotoiminnasta ja löytävät mukaan partioon!


Materiaalit ja pohjat

​Partion materiaalipankista löydät muun muassa materiaalia lippukunnan somekanaviin, ohjeita ja muokattavia juliste- ja esitepohjia. Nappaa talteen myös kirjepohjat, kirjekuorien printti ja PowerPoint-pohja. Partiokuvapankkien kuvia voit käyttää partioviestinnässä – muistathan mainita kuvaajan nimen!


Markkinointitapahtumat

1. Markkinointitapahtuman ohjelma

2. Piirin markkinointimateriaalien lainaus

3. Partion esitteet

​Lippukunnat voivat veloituksetta tilata piiriltä partion esitemateriaalia. Lähetä haluamasi määrä ja postitusosoite sähköpostilla osoitteeseen toimisto.pohjanmaa@partio.fi.

  • Partion yleisesite (suomen- ja ruotsinkielinen)
  • Partion yleisesite englanniksi
  • Partiolaisen kotiin – tiivis partioinfo tuoreen partiolaisen kotiväelle

Ohjeita ja vinkkejä

Mikäli kaipaat tukea, neuvoa tai materiaalia, ota yhteyttä piirin viestintäryhmään! ​Voit myös sopia piirin somekanavien ”kaappauksesta” lippukunnalle viestintäryhmän kanssa.