Aluetapaamiset

Aluetapaamisissa vaihdetaan lippukuntien, piirin ja SP:n kuulumisia, keskustellaan alueen yhteisestä toiminnasta sekä kohdataan niin vanhoja kuin uusia partiotuttuja saaden samalla vertaistukea.

Aluetapaamiset ovat ensisijaisesti lippukuntien johtokolmikoille (lippukunnan-, ohjelma- ja pestijohtajille). Mukaan voi tulla myös muissa lippukunnan pesteissä toimivia johtajia. Aluetapaamisiin toivotaan edustusta jokaisesta alueen lippukunnista. Aluetapaamiset järjestetään jokaisella piirin alueella kaksi kertaa vuodessa, syys-lokakuussa ja tammi-helmikuussa. Pyrimme kokoontumaan vaihdellen eri lippukuntien tiloihin.

Näiden lisäksi kaksi kertaa vuodessa, marras-joulukuussa ja huhti-toukokuussa, järjestetään etäaluetapaamisia. Etäaluetapaamisissa kokoonnutaan Teamsin välityksellä aina jonkin tietyn teeman ympärille. Etätapaamisissa kohdataankin väkeä kaikilta piirin alueilta. Myös etäaluetapaamisiin ovat tervetulleita johtokolmikoiden lisäksi muutkin lippukunnan johtajat.

Aluetapaamisissa on aina paikalla aluetyötä tekevä järjestökoordinaattori, sekä vaihtelevasti alueryhmän jäseniä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä piirin työntekijään tai alueryhmään.

Tulevat aluetapaamiset löydät piirin tapahtumakalenterista.

Kuvat: Alex Inkiläinen, Oskari Pajunpää