Piirin ansiomerkit

Suomen Partiolaisten ansiomerkkien lisäksi jäsentemme haettavissa ovat Pohjanmaan Partiolaisten ansiomerkit. Tutustu piirin ansiomitaleihin ja plakettiin!

 

Partiopiirin rautainen ansiomitali voidaan myöntää partiolaiselle aktiivisesta toiminnasta lippukunnassa.

Hinta:30€

 

Partiopiirin pronssinen ansiomitali voidaan myöntää partiolaiselle vähintään kolmen vuoden ansiokkaasta toiminnasta lippukunnassa tai piirissä. Henkilöllä on johtajatasoisia tehtäviä.

Hinta: 40€

 

Partiopiirin hopeinen ansiomitali voidaan myöntää partiolaiselle erittäin ansiokkaasta toiminnasta lippukunnassa tai piirissä. Henkilöllä on vaativia johtajatason tehtäviä.

Hinta: 50€

 

Partiopiirin kultainen ansiomitali voidaan myöntää partiolaiselle poikkeuksellisen ansiokkaasta toiminnasta lippukunnassa, piirissä tai keskusjärjestössä. Henkilöllä on erittäin vaativia johtajatason tehtäviä.

Hinta: 60€

Partiopiirin plaketti voidaan myöntää muille kuin partiolaisille lippukunnan tai partiopiirin toiminnan tukemisesta. Tukija voi olla yksittäinen henkilö tai yhteisö.

Hinta: 30€

Hinnat sisältävät nauhalaatan (paitsi ei plaketti), joka tulee merkin mukana.

Nauhalaatta erikseen ostettuna:

  • Rautainen ansiomitali: 10€
  • Muut: 20€

Pohjanmaan Partiolaisten ansiomerkkien historiaa

Pohjanmaan Partiolaisten ansiomerkeissä on piirin logo, Myötäinen. Myötäinen on myös nauhalaatoissa, paitsi rautaisessa. Merkit on suunnitellut vuosien 2008-2010 aikana työskennellyt symboliikkatyöryhmä ja toteutuksesta on vastannut Tuomas Hyrsky. Merkit valmistuivat keväällä 2010 ja ensimmäiset niistä jaettiin tuolloin kevätkokouksessa.

Suomen Partiolaisten ansiomerkit

Suomen Partiolaisten ansiomerkit (partio.fi)

Kuva: Mikko Roininen