Piiritoimisto

Pohjanmaan Partiolaisten toimiston toimipaikat ovat Oulussa, Seinäjoella ja Vaasassa. Tältä sivulta löydät piiritoimiston työntekijöiden yhteystiedot sekä tietoa toimipaikkojen saavutettavuudesta ja esteettömyydestä.

Muista sopia käynnistäsi toimipaikassa etukäteen työntekijän kanssa.


Työntekijät

Elina Niskala

Järjestökoordinaattori

Organisaatio:
Pohjanmaan Partiolaiset
Toimipaikka:
Oulu
Työtehtävät
 • Lippukuntatuki ja aluetyö (alueet: Pohjois-Pohjanmaa)

Noora Småträsk

Järjestökoordinaattori

Organisaatio:
Pohjanmaan Partiolaiset
Toimipaikka:
Vaasa
Työtehtävät
 • Partiokasvatus ja ohjelma
 • Koulutus
 • Tarvikemyynti

Tuija Mantsinen

Järjestökoordinaattori

Organisaatio:
Pohjanmaan Partiolaiset
Toimipaikka:
Seinäjoki
Työtehtävät
 • Lippukuntatuki ja aluetyö (alueet: Etelä- ja Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaan maakunta)

Riitta Kivijärvi

Järjestökoordinaattori

Organisaatio:
Pohjanmaan Partiolaiset
Toimipaikka:
Oulu
Työtehtävät
 • Hallinnon tuki

Maria Mellanen

Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija

Organisaatio:
Lapin Partiolaiset, Pohjanmaan Partiolaiset, Uudenmaan Partiopiiri
Toimipaikka:
Helsinki
Työtehtävät
 • Viestintä ja markkinointi


Yleiset yhteystiedot

 • Suomen Partiolaisten asiakaspalvelu 09 8865 1100
 • Sähköposti toimisto.pohjanmaa@partio.fi
 • Laskutusosoitteet

Toimipaikat

Pohjanmaan Partiolaisten piiritoimiston toimipaikat sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella ja Vaasassa. Muista sopia käynnistäsi toimipaikassa etukäteen työntekijän kanssa.

Otathan saapuessasi huomioon esteettömyys- ja saavutettavuusohjeet. Halutessasi voit kertoa esteettömyyteen tai saavutettavuuteen liittyvistä tarpeistasi jo etukäteen ennen kuin tulet piiritoimiston toimipaikkaan. Tarvittaessa voimme sopia tapaamisen esteettömämpään paikkaan.

Piirin luottamushenkilöillä ja lippukunnilla on mahdollisuus varata piirin toimipaikkojen kokoustilaa omaan käyttöönsä, katso ohjeet.

Oulun toimipaikka

Hallituskatu 35 A 5
90100 Oulu
(3. krs)

Saapuessasi Oulun toimipaikkaan sisäänkäynnin edessä löytyy maksullinen parkkipaikka, jossa on yleensä tilaa. Alaoven vasemmalla puolella on summeri.

Huomioithan, että summeri sijaitsee noin 140 cm korkeudella sekä ulko-ovella on yksi jyrkkä porras sekä korkea kynnys. Samoin ennen hissiä on yksi porras. Tarvittaessa pystymme laittamaan näihin avuksi lyhyen siirrettävän rampin, olethan etukäteen yhteydessä toimipaikan työntekijöihin.

Toimipaikka sijaitsee kolmannessa kerroksessa, johon tulee sekä rappuset että ns. vanhan aikainen pieni verkkohissi. Hissiin ei mahdu pyörätuolilla, lastenvaunujen kanssa tulee varautua laittamaan vaunuja kasaan.

Saapuessasi kolmanteen kerrokseen toimipaikan ovessa on Pohjanmaan Partiolaisten kyltti. Toimipaikka on kerrostalohuoneisto, jossa on kapeat käytävät, kynnyksiä ja mattoja. Tilasta löytyy hyvin pieni, ei esteetön wc. Käytössä on vessapassi. Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita toimipaikkaan.

Seinäjoen toimipaikka

Seuralantie 5, huone 318 (3. krs)
60220 Seinäjoki

Saapuessasi Seinäjoen toimipaikkaan pihasta löytyy ilmainen parkkipaikka, jossa on yleensä hyvin tilaa. Sisälle pääsee etuovesta ja kahdesta takaovesta. Ovien edessä on porras.

Toimipaikka sijaitsee kolmannessa kerroksessa, johon tulee ainoastaan rappuset.

Saapuessasi kolmanteen kerrokseen, toimipaikka on lähellä keskellä sijaitsevaa aulaa, jossa sohvaryhmä. Toimipaikan oven vieressä on Pohjanmaan Partiolaisten kyltti. Huoneen numero on 318.

Toimipaikka on yksi työhuone. Isompi neuvotteluhuone on varattavissa tarvittaessa.  Samasta kerroksesta löytyy yhteiskäytössä oleva pieni, ei esteetön wc, sekä pieni keittiötila. Käytössä on vessapassi. Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita toimipaikkaan.

Vaasan toimipaikka

Rauhankatu 8
65100 Vaasa

Saapuessasi Vaasan toimipaikkaan toimiston edessä on ilmaisia parkkipaikkoja ja lähistöllä on maksullisia, huomioithan kuitenkin, että ne ovat monesti varattuja.

Toimipaikka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, mutta sekä ulko-oven että sisällä toimipaikan oven edessä on porras. Toimipaikan sisäovessa on ovikello noin metrin korkeudella. Käytössä ei ole siirrettävää ramppia. Toimipaikkaan sisään tullessa on jyrkkä käännös ja kapea käytävä, tila ei ole esteetön.

Toimipaikasta löytyy pieni ja kapea, ei esteetön wc. Käytössä on vessapassi. Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita toimipaikkaan.

Ylivieskan toimipaikka suljettu

Toimipiste on suljettu pysyvästi keväällä 2023.


Turvallisemman tilan periaatteet

Jokainen saa olla piiritoimiston toimipaikassa oma itsensä ja tulla kuulluksi omana itsenään.

 • Olemme avoimia, kuulemme ja kuuntelemme. Partio on vastavoima kiusaamiselle, syrjinnälle ja häirinnälle. Piiritoimisto on näistä vapaa alue.
 • Emme oleta. Emme tee oletuksia identiteetistä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, partio- tai muusta taustasta,  sosioekonomisesta asemasta, elämäntilanteesta tai perhesuhteista. Emme oleta, että kaikki ajattelevat samoin tai pystyvät samaan kuin minä.
 • Kunnioitamme toisten henkilökohtaista tilaa ja rajoja niin fyysisesti, psyykkisesti kuin esimerkiksi sosiaalisestikin.
 • Välitämme ja pidämme huolta sekä itsestämme että muista ja toimipaikkojen tiloista, välineistä ja ympäristöstä.
 • Myötävaikutamme positiiviseen ja kannustavaan ilmapiiriin.
 • Olemme luottamuksen arvoisia.