Vaalit

Haluatko katsoa partiota uudesta vinkkelistä? Siihen on Pohjanmaan Partiolaisissa useita mahdollisuuksia! Vaalien 2022 ehdokasasettelu on nyt avoinna.

Piirihallituksessa pääset näkemään partiota Pohjanmaan rannikoilta aavoille ja mahdollistamaan unohtumattomia partiokokemuksia. Suomen Partiolaisten jäsenkokouksessa tehdään merkittäviä päätöksiä siitä, mihin partiotoiminta lähivuosina suuntaa. Partioneuvokset käyttävät valtaa ja Pohjanmaan Partiolaisten ääntä valtakunnallisessa partioneuvostossa.

Piirihallituksen jäsenet, jäsenkokousdelegaatio ja partioneuvokset valitaan joka toinen vuosi piirin syyskokouksessa. Vaalit käydään seuraavan kerran syksyllä 2024.

Vuoden 2022 vaalit käytiin piirin syyskokouksessa 1.10. Henkilövalinnoista ja muista kokouksen päätöksistä voi lukea piirin Ajankohtaista-uutissivustolta. Piirin varajohtaja ja vapaaehtoistuesta vastaava hallituksen jäsen tullaan valitsemaan myöhemmin syksyllä 2022 pidettävässä ylimääräisessä kokouksessa, joten ole kuulolla ja asetu ehdolle!

  • Vuoden 2022 vaalitoimikunnan (Emmi Turpeinen, Mikko Hautala, Ines Sirén) tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@partio.fi.

Lue lisää

 

Aseta painikkeen teksti

Aseta painikkeen teksti