Piirin viestintäkanavat

Tutustu Pohjanmaan Partiolaisten viestintäkanaviin! Kanavissa viestitään piirin jäsenille ajankohtaisista asioista. Piirin ryhmät ja lippukunnat voivat lähettää kanaviin juttuideoita, tekstejä ja kuvia.

Julkaisupäivät näet piirin viestintäkanavien aikataulusta 2022 (PDF).

Lähetä omat juttuvinkkisi piirin kanaviin osoitteeseen toimisto.pohjanmaa@partio.fi!


Uutiskirjeet

Partioposti on  kuukausittain ilmestyvä uutiskirje ajankohtaisista partioasioista. Partioposti lähetetään kaikille yli 15-vuotiaille jäsenmaksun maksaneille jäsenille, joilla ei ole sähköpostituskieltoa.

Johtolanka on kuudesti vuodessa ilmestyvä uutiskirje, jossa viestitään lippukunnan johtotehtävissä tukevista vinkeistä, työkaluista ja tapahtumista. Vastaanottajina ovat jäsenrekisteriin merkityt lippukunnanjohtajat, lippukunnan apulaisjohtajat, ohjelmajohtajat, pestijohtajat, sihteerit, taloudenhoitajat, viestintävastaavat, lippukuntien omat sähköpostiosoitteet, valmentajat ja piirihallitus.


Sosiaalinen media

Tägää partiopäivityksesi #pohjanmaapartio ja #partioscout! Voit sopia piirin somekanavien ”kaappauksesta” lippukunnan tai piirin tapahtumaan viestintäryhmän kanssa.

facebook.com/pohjanmaan.partiolaiset

instagram.com/pohjanmaapartio

Pohjanmaan johtajaikäiset partiolaiset voivat keskustella Facebookissa Tuiverrus-ryhmässä.


Whatsapp

Pohjanmaan Partiolaisten lippukuntien johtokolmikoille on perustettu oma Whatsapp-lista! Listalla lippukunnanjohtajat, pestijohtajat ja ohjelmajohtajat sekä muut kiinnostuneet, kuten hallituksen jäsenet, voivat saada johtokolmikon pesteihin liittyviä vinkkejä Whatsappiin.

Whatsapp-listalla kerrotaan tiiviisti noin kerran viikossa lippukunnan johtotehtäviin liittyvistä ajankohtaisista partioasioista. Vain ylläpitäjällä on oikeus lähettää listalle viestejä.

Listalle voi liittyä linkistä: bit.ly/johto3wa


Piirilehti Pohjan Puhuri

Pohjanmaan Partiolaisten piirilehti Pohjan Puhuri postitetaan neljä kertaa vuodessa piirin jäsenille.

Lue lisää Pohjan Puhurista


Kuvapankki

Löydät Pohjanmaan Partiolaisten kuvapankista kuvia piirin tapahtumista!

pohjanmaapartio.kuvat.fi


Piiriluottisten välinen viestintä

Piirin luottamushenkilöiden viestintäkanavat löydät täältä.

 

Kuva: Filip Eller