Harrastus myös aikuisille

Kuinka kertoa aikuisille partiosta ja saada mukaan lisää aikuisia?

Uusien aikuisten kutsuminen mukaan partioon on aina ajankohtaista. Partion aikuisrekrykampanja pyörii nykyisin ympärivuotisesti. Lippukunnille on tarjolla materiaalipaketteja, joita voitte käyttää uusien aikuisten viestinnän ja perehdytyksen tukena. Voitte järjestää tutustumistapahtumia itsellenne sopivana hetkenä ja markkinoida niitä uusille aikuisille omalla alueellanne.  Lue lisää ja tilaa materiaalipaketti partion aikuisrekrykampanja -sivuilta.

Kaipaatko apua siihen kuinka kertoa partiosta aikuisille? Ota avuksi Mainiota partiomenoa aikuisille – partion esittely -diat (PDF)!

Partio.fi/aikuisille -sivustolle on kerätty tietoa partiosta aikuisten näkökulmasta sekä kerätty partioon aikuisena liittyneiden tarinoita. Myös tämä sivusto on hyvä pitää mielessä aikuisten rekrytointia tehdessä.

Partion sivuille on koottuna vinkkejä lippukunnan pestien markkinointiin. Sivustolla on lyhyitä tekstejä kuvaehdotuksineen erilaisista lippukunnan pesteistä, joidenka avulla voi esimerkiksi lippukunnan sosiaalisessa mediassa etsiä uusia pestiläisiä lippukuntaan. Ei muuta kuin somettamaan!

Mitä muita vinkkejä olisi siihen, kuinka aikuiset saadaan mukaan partioon? Ota avuksi Rekrytin-työkalu!

Rekrytin – Aikuiset partioon, miten? (PDF)

(Kun painat ruutua, avautuu sinulle uusi sivu, lisätietoja ja vinkkejä.)