Pohjanmaan Partiolaiset ry:n ansiomerkit

 

Hakemukset tulee toimittaa Oulun toimipaikkaan määräpäiviin mennessä. Anomukset kannattaa ensisijaisesti tehdä jäsenrekisteri Kuksan kautta. Lisätietoja ansiomerkkeihin liittyvistä asioista voi kysyä ansiomerkkitoimikunnalta.
 

Ansiomerkkihaun määräpäivät:

  • 15. tammikuuta
  • 15. huhtikuuta
  • 15. syyskuuta
  • 15. marraskuuta

Pohjanmaan Partiolaisten ansiomerkkitoimikunta on työstänyt kriteerit, joiden mukaisesti piirin ansiomerkkejä jaetaan. Kriteeristön lisäksi löydät tältä sivulta löydät myös toimikunnan tekemää ohjeistusta ansiomerkkien hakuun yleisellä tasolla.

 

​Pikaohje

Pohjanmaan Partiolaisten ansiomerkkitoimikunta on tehnyt myös "pikaohjeen" ansiomerkkihakemuksen täyttämisen avuksi. Hakemusten puutteet ovat varsin samankaltaisia hakukerrasta toiseen. Tällä "hoksautuslistalla" toimikunta haluaa auttaa lippukuntia vältämään puutteet ja laatimaan entistäkin parempia hakemuksia.

Koosteesta on toivottavasti apua lippukunnille, vaikka pyörää toimikunta ei ole keksinyt uudelleen - kattava katsaus ansiomerkkien hakemiseen on edelleen SP:n ohjekirjanen. Siihen kannattaa joka lippukunnassa tutustua.

 

Piirin ansiomerkit

Pohjanmaan Partiolaisten ansiomerkit ovat graafiselta ilmeeltään "samaa paria" piirin tunnuksen kanssa. Merkit valmistuivat keväällä 2010 ja ensimmäiset niistä jaettiin tuolloin kevätkokouksessa.

Pohjanmaan Partiolaisten ansiomerkkeihin ja niiden hintoihin voit tutustua tarkemmin erillisellä sivulla.