Piirihallitukselta

Hallituksen kokouksista 13&14: Uusi projektikoordinaattori ja paljon avoimia partiopaikkoja

Pohjanmaan Partiolaisten hallitus päätti loppuvuodesta 2018 aloittaa avoimuuden hengessä kokouksistaan kertomisen tiedotteiden muodossa aina jokaisen kokouksen jälkeen.

Vuoden 13. ja 14. piirihallituksen kokouksissa 28.10. ja 19.11. keskusteltiin ja päätettiin muun muassa seuraavista asioista:

Piirihallitus avasi marraskuun kokouksessaan Toimiva partiojohtaja -tunnustuksen ehdokasasettelun. Pohjanmaan Partiolaiset myöntää kerran vuodessa kahdelle alle 30-vuotiaalle partiojohtajalle, naiselle ja miehelle, Toimiva partiojohtaja -tunnustuksen. Palkittavat partiojohtajat ovat aktiivisella ja esimerkillisellä toiminnallaan edistäneet partiotoimintaa. Ehdokkaita voi ilmoittaa sähköisesti 23.12.2019 saakka. Toimiva partiojohtaja -lomakkeen löydät täältä.
Puolen Suomen talvijamboree kaipaa johtajaa! Jos pääsiäinen 2021 kolmen piirin yhteisen talvileirin rattikelkan takana kiinnostaa, paikka on sinulle. Haku pestiin päättyy 30.11., soveltuu myös johtajaparille! Pestihakusivun löydät täältä.
Piirihallitus päätti lokakuun kokouksessaan palkata piirin suurtapahtuma Myötäpäiville sekä piirin lippukuntatukeen vuoden 2020 alusta kesäkuun 2020 loppuun asti täysipäiväisen projektikoordinaattorin. Paikkaan tuli useita hakemuksia, ja marraskuun kokouksessaan piirihallitus valitsi määräaikaiseksi projektikoordinaattoriksi Tiia Tuhkasaaren. Monille pohjalaisille partiolaisille tuttu Tiia on ammatilliselta taustaltaan viestinnän ja matkailun ammattilainen, partion puolesta taas rautainen Kuksa-järjestelmän käyttäjä!

 

Lokakuun kokouksessaan piirihallitus päätti ehdottaa Pohjanmaan Partiolaisten seuraavalle kevätkokoukselle sääntömuutosta. Sääntömuutoksessa yhdistyksen tilintarkastajat valittaisiin niin, että jatkossa yksittäisten henkilöiden sijaan piirin tilintarkastajiksi valittaisiin tilintarkastusyhteisö.

Marraskuun kokouksessaan piirihallitus hyväksyi talvi-sm-kilpailu Eksymän loppuraportin. Kaksikielinen Eksymä kisattiin maaliskuun alussa talvisessa Kokkolassa. Kilpailuun osallistui yhteensä 46 vartiota, ja osallistujapalautteiden perusteella jäinen talvikilpailu oli onnistunut.

Ps. Piirin lippukuntapäivät eli Sykähdys tulee taas! 20. – 22.3.2020 sykitään Kälviän kansanopistolla. Seuraa piirin tapahtumakalenteria ja ole valmiina ilmoittautumisen alkaessa.
Pps. Ensi kesän suurtapahtuma Myötäpäivien ilmoittautuminen on auki! 12.-14.6.2020 Oulu täyttyy partiolaisista, ja myös piirihallitus toivottaa tapahtumaan tervetulleeksi jokaisen. Lisätietoa ja ilmoittautuminen löytyvät Myötäpäivien sivuilta.
Seuraavan kerran piirihallitus kokoustaa 14.12. Seinäjoella, missä mukana ovat myös ensi vuoden alussa hallituksessa aloittavat Hilla, Elina ja Taneli!