Piirihallitukselta

Hallituksen kokouksesta 15: Ahkeria adventtikalenterien myyjiä, kasvupöhinää ja kiitoksia 

Pohjanmaan Partiolaisten hallitus päätti loppuvuodesta 2018 aloittaa avoimuuden hengessä kokouksistaan kertomisen tiedotteiden muodossa aina jokaisen kokouksen jälkeen.

Vuoden 15. piirihallituksen kokouksessa 14.12. keskusteltiin ja päätettiin muun muassa seuraavista asioista:

Pohjanmaan Partiolaisten piirihallitus kokoontui kalenterivuoden viimeiseen kokoukseensa Seinäjoelle. Vakiokokoonpanon lisäksi mukana olivat myös ensi vuoden alussa piirihallituspestinsä aloittavat Hilla Mettovaara (ohjelma ja partiokasvatus), Elina Saloranta (koulutus) ja Taneli Salonen (yhteiskuntasuhteet)
Piirihallitus kilpaili keskenään adventtikalenterien myynnissä, ja kokonaistulokseksi saatiin 65 myytyä adventtikalenteria. Ahkerin myyjä piirihallituksen jäsenistä oli Harri Kastell,  saldonaan 18 myytyä kalenteria. Harrille annettiin kilpailun voitosta palkinnoksi partiolaisten ensiapupakkaus.
Kokousasioissa kasvusta vastaava piirihallituksen jäsen Juulia Tavasti teki selkoa muun muassa Suomen Partiolaisten vuoden 2020 kasvutoimenpiteistä. Niitä tulevat olemaan muun muassa kolmella PP:n alueen paikkakunnalla vieraileva TubeTour sekä eskari- ja aikuisrekrykamppis.
Kokouksessa kiitettiin nyt piirihallituspestinsä päättäviä Antti Karppia (koulutus), Kaisa Uusimäkeä (yhteiskuntasuhteet) ja Ville-Valtteri Veikkolaista (ohjelma ja partiokasvatus). Heistä Kaisa on toiminut piirihallituksessa pisimpään, viiden vuoden ajan. Pitkään ovat myös Antti ja Ville-Valtteri olleet piirihallituksessa, molemmat neljä vuotta. Piirinjohtaja Saija jakoi heille kiitokseksi kompassit antamaan suuntaa uusiin partiopesteihin!
Piirihallituksen puolesta, piirin varajohtaja Pekka