Syyskokoustunnelmia 2019: Menestyksekästä partiotoimintaa sekä uusia piirihallituksen jäseniä

Pohjanmaan Partiolaisten syyskokous järjestettiin 5.10. Seinäjoella. Kokouksessa oli edustettuna yhteensä 27 lippukuntaa!

Piirinjohtaja Saija Kivelä avasi kokouksen kello 13.00, ja muutamaa minuuttia myöhemmin kokouksen puheenjohtajaksi valittu Kari Takamaa Lakeuden Kärpistä aloitti kokouksen läpiviennin.

Kokous avattiin perinteisesti partiomarssilla.

 

Teknisempien kokouspykälien jälkeen kohdassa 8 päästiin huomioimisten pariin. Ensimmäisenä muistamisen pääsi syntymäpäivänsä johdosta vastaanottamaan piirin järjestösihteeri Heidi Männistö. Piirin Pikku-Kuksat päästiin ojentamaan ansioituneille tapahtumanjohtajille: Eksymä-talvi-sm-kilpailun johtajille Sini Liukkoselle (Karinkoluajat) ja Antti Takalolle (Halkokariset) sekä Viking 2019 -vaelluksen johtajille Kati Korpi-Kaijalle (Jurvan Saloveikot) ja Saila Suomiselle (Samposet). Myös partiojohtajan valtakirjoja jaettiin runsain mitoin.

Piirinjohtajan kiertopalkinto Tuuletus jaettiin niin ikään Viking 2019 -vaelluksen staabille erinomaisesti onnistuneen vaelluksen johdosta. Viking 2019 -vaellus vei kuluneena kesänä kymmeniä pohjalaisia partiolaisia Norjaan. Hyvä, kiva, bra, antaa tulla lisää vaan!

Piirin syyskokouksessa nähtiin myös uudenlaista muistamista, kun Ahjopartio-lippukunta pääsi luovuttamaan kokouksessa ansiomitaleita lippukuntansa jäsenille Valtteri Vakimolle ja Sari Koikkalaiselle. Piirinjohtaja Saija muistuttikin, että mahdollisuus ansiomerkkien jakamiseen arvovaltaisissa yhdistyksen kokouksissa on mahdollista jokaiselle!

Kari Takamaa
Lakeuden Kärppien Kari Takamaa toimi syyskokouksen puheenjohtajana.

 

Syyskokous pääsi myös valitsemaan uusia piirihallituksen jäseniä. Aluetyöstä ja lippukuntatuesta vastaa ensi vuonna toisen kautensa piirihallituksessa aloittava Timo Valtanen (Pohjolan Pirteät), koulutuksesta Elina Saloranta (Kelopojat), ohjelmasta ja partiokasvatuksesta Hilla Mettovaara (Oulun Pihka-Versot) ja yhteiskuntasuhteista Taneli Salonen (Halkokariset). Yhteiskuntasuhteiden piirihallituspestistä päästiin äänestämään, sillä ehdolla tehtävään oli myös Tiia Kivi (Halkokariset).

Tapahtumien osalta kokouksessa kuultiin asiaa ensi kesän kaupunkitapahtuma Myötäpäivistä, vuoden 2022 Finnjamboreesta, Betlehemin rauhantulesta sekä maaliskuussa pidetystä sm-kilpailu Eksymästä.

Kokouksessa käytiin läpi myös muun muassa piirin toimintasuunnitelma sekä budjetti vuodelle 2020, syyskokouksen perhepartio-aiheinen julkilausuma Pohjanmaan Partiolaiset vaalivat lapsen ja aikuisen yhteistä aikaa perhepartiolla sekä piirin moninaisuusjaoston laatima tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma (saa toteuttaa!)

Kokouksen puheenjohtaja pääsi päättämään hyvähenkisen kokouksen ajassa 15.57.

 

Kaikki kokousmateriaalit löytyvät Vuosikokoukset-sivulta.
Kiitos jokaiselle syyskokouksen osallistujalle, keväällä taas nähdään!