Piirin kevätkokous Ylivieskassa

Pohjanmaan Partiolaiset ry:n kevätkokous järjestetään lauantaina 1.4. klo 13.00 Ylivieskassa Nuorisotalo Holvissa (Rautatiekatu 3). Kevätkokouspäivän aamupäivässä on tarjolla jälleen useita tapaamisia, koulutuksia ja työpajoja.

Kevätkokoukseen voi ilmoittautua 15.3. mennessä. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen pykälän 4 määräämät asiat. Kokouskutsut ja ohjeet lähetetään lippukunnanjohtajistolle sähköpostilla sekä löytyy lähempänä kokousajankohtaa Piirikokoukset -sivulta. Tervetuloa!

Aamupäivän työpajat

Johtokolmikkotapaaminen klo 10-12

Lippukuntien johtokolmikot kokoontuvat yhteen ajankohtaisen teeman ympärille sekä saamaan vertaistukea toinen toisiltaan. Tapaamisen teemana on pestaaminen ja johtajahuolto lippukunnassa.

Perhepartio-ohjaajien tapaaminen klo 10-12

Tapaamisessa saadaan vinkkejä ja ideoita perhepartion pyörittämiseen lippukunnissa. Luvassa keskustelua, leikkejä sekä käytännön vinkkien jakamista.

Turva-aikuisen koulutus klo 10-12

Turva-aikuisen koulutus on tarkoitettu lippukuntien turva-aikuisen pestissä oleville tai siitä kiinnostuneille!

Ko-Gi-ohjaajakoulutus klo 10-13

Koulutus on tarkoitettu Ko-Gi:n käyneelle partiojohtajalle, joka on kiinnostunut partiojohtajajatkokurssia suorittavan kurssilaisen ohjaamisesta ja niille joiden edellisestä koulutuksesta on kulunut kolme vuotta ja haluavat uusia ohjattavia.

Partiojohtajaperuskoulutuksen johtamistehtävän ohjaamisen koulutus klo 10-12

PJPK- ohtamistehtävän ohjaaminen koulutuksessa saat keinot tukea partiojohtajakoulutuksen käyvää kurssilaista. Koulutuksen jälkeen sinulla on ajankohtaiset tiedot partiojohtaja peruskoulutuksen kokonaisuudesta, osaat ohjata kouluttautujaa koko koulutuksen ja johtamistehtävän ajan. Koulutuksen käytyäsi pystyt antamaan parempaa tukea ohjattavallesi. 

Kasvun työpaja

Ohjelma tarkentuu myöhemmin.