Piirin syyskokouspäivän valmistelua

Striimilinkki kokoukseen

Piirin syyskokouspäivässä 2.10. on taas tutuksi tulleita tapaamisia, koulutuksia sekä uutena Kaikki mukaan -koulutus, josta saa vinkkejä ja toimintamenetelmiä vilkkaiden lasten kanssa toimimiseen. Aamupäivä vierähtääkin tapaamisten ja koulutusten parissa, iltapäivällä pidämme syyskokouksen jossa lippukunnilla on mahdollisuus vaikuttaa!

Haluatko tietää ja vaikuttaa muun muassa siihen mitä piirissä tapahtuu vuonna 2022? Tervetuloa Pohjanmaan Partiolaiset ry:n syyskokoukseen 2.10. klo 13.00 Kokkolaan. Kokouspaikkana toimii Isojärven nuorisotalo. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen pykälän 4 määräämät asiat.

Jokaisella piirin jäsenlippukunnalla on kokouksessa ääniä käytettävissä maksaneiden jäsentensä määrän mukaisesti ja sitä kautta lippukunnat pääsevät vaikuttamaan piirin tulevaan toimintaan. Lippukunnanjohdolle lähetetään lisätietoja sähköpostitse viikolla 37 Kuksassa merkittyyn sähköpostiosoitteeseen.

Kokous avataan perinteisesti partiomarssilla.

 

Piirin vuosikokouspäivään voi jälleen perinteisesti osallistua heti aamupäivästä alkaen kouluttautuen ja verkostoituen. Isojärven nuorisotalolla järjestetään  klo 10.00–12.00 välisenä aikana seuraavat tapaamiset ja koulutukset:

• Oletko tuskaillut jäsenrekisteriohjelma Kuksan kanssa? Tervetuloa Kuksa –tukikohtaan, jossa ohjataan kutakin mahdollisimman henkilökohtaisesti ja harjoitellaan käytännössä.
• Kaipaatko vinkkejä ja toimintamenetelmiä vilkkaiden lasten ja nuorten kanssa toimimiseen? Tervetuloa Kaikki mukaan –koulutukseen!
• Toimitko lippukunnan-, pesti- tai ohjelmajohtajana tai oletko kiinnostunut kyseisissä pesteissä toimimisesta? Tervetuloa Johtokolmikko tapaamiseen, jossa lippukuntien johtokolmikot kokoontuvat yhteen ajankohtaisen teeman ympärille sekä kohtaamaan toisensa saaden vertaistukea.
• Adventtikalenterikampanja tulee taas, nyt on aika osallistua Joulukampanjapäällikkökoulutukseen. Koulutuksessa käsitellään mm. kuluvan vuoden adventtikalenterikampanja, Kuksan käyttöä sekä saat vinkkejä vastuutehtävääsi.
• Toimitko lippukuntasi turva-aikuisena tai oletko kiinnostunut siitä mitä turva-aikuinen tekee? Tervetuloa Turva-aikuisen koulutukseen!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan keskiviikkoon 15.9. mennessä klikkaamalla haluamaasi tapaamista tai koulutusta. Muistathan ilmoittautua myös syyskokoukseen!

Lämpimästi tervetuloa viettämään syyskokouspäivää Kokkolaan!