PP- Syyskokous

Syyskokouksen striimilinkki

Pohjanmaan Partiolaiset ry:n syyskokous järjestetään lauantaina 2.10.2021 klo 13.00 Kokkolassa, Isojärven nuorisotalolla (Laajalahdentie 85). Äänioikeutettujen kokousedustajien tulee olla paikan päällä. Kokous striimataan Pohjanmaan Partiolaisten Youtube-kanavalla ja kokouksen jälkeen on myös mahdollista katsoa se sieltä tallenteena. Kokouksen striimauksesta tiedotetaan piirin viestimissä. Striimiä voi seurata esim. puhelimella tai tietokoneella. 

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen pykälän 4 määräämät asiat sekä sääntömuutosesitys etäosallistumisen mahdollistamisesta piirin vuosikokouksiin.

Jäsenlippukunnat voivat toimittaa kokousedustajiensa valtakirjan sähköisesti toiminnanjohtaja Marko Miesmaalle (etunimi.sukunimi@partio.fi) viimeistään 28.9.2021 mennessä tai tuoda sen kokouspaikalle. Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 12.30 kokouspaikalla. Kokousmateriaalit löytyvät lähempänä kokousajankohtaa osoitteesta pohjanmaa.partio.fi/piirin-vuosikokoukset.

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, ruoka ja katsomus. Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla.

Tarjoilun vuoksi kokoukseen on ilmoittauduttava 26.9. mennessä osoitteessa pohjanmaa.partio.fi/tapahtumakalenteri/

Tervetuloa!
Pohjanmaan Partiolaiset ry:n hallitus

Kohderyhmä: Lippukuntien edustajat
Järjestäjä: Piirihallitus
Lisätietoja: Heidi Männistö etunimi.sukunimi@partio.fi
VIP: 15.9. -> jatkettu 26.9. asti!