PP- Kevätkokous

Pohjanmaan Partiolaiset ry:n kevätkokous järjestetään lauantaina 27.3.2021 klo 13.00 Teamsin välityksellä. Vallitsevan tilanteen vuoksi piirihallitus on päättänyt toteuttaa piirin kevätkokouksen etätoteutuksena. Fyysisenä kokouspaikkana toimii Seinäjoen Nuorisokeskus, jonne kokousedustajat eivät tule turvallisuussyistä. Kokousedustajat voivat osallistua kokoukseen turvallisesti esimerkiksi omalta kololta tai mistä tahansa, kunhan käytettävissä on tietokone, tabletti tai älypuhelin sekä verkkoyhteys. Kokousta ei tulla striimaamaan, mutta kaikki kiinnostuneet voivat osallistua kokoukseen. Liittymislinkki lähetetään ilmoittautuneille.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen pykälän 4 määräämät asiat. 

Kevätkokoukseen on ilmoittauduttava 22.3. mennessä tapahtumakalenterin kautta.
Kokouskutsut ja ohjeet lähetetään lippukunnanjohtajistolle sähköpostilla sekä löytyy lähempänä kokousajankohtaa piirin-vuosikokoukset -sivulta.

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, katsomus, raha, markkinointi ja ilmoittautuminen. Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla.


Tervetuloa!


Kohderyhmä: Lippukuntien edustajat
Järjestäjä: Piirihallitus
Lisätietoja: Heidi Männistö, etunimi.sukunimi@partio.fi
VIP: 22.3.