Ilmoittaudu mukaan piirin syyskokouspäivään

Piirin syyskokouspäivää vietetään lauantaina 1.10.2022 Seinäjoella Marttilan koululla. Aamupäivällä on erilaisia lyhyitä tapaamisia ja koulutuksia. Iltapäivällä kokoonnutaan yhteen Pohjanmaan Partiolaiset ry:n syyskokoukseen. Tervetuloa viettämään syyskokouspäivää Seinäjoelle!

On jälleen aika kokoontua yhteen lippukuntien samoajien, vaeltajien ja aikuisten kanssa viettämään piirin syyskokouspäivää lauantaina 1.10.2022. Tällä kertaa näemme Seinäjoella Marttilan koululla. Aamupäivällä on luvassa lyhyitä tapaamisia ja koulutuksia. Iltapäivällä kokoonnutaan yhteen piirin syyskokoukseen.

Aamupäivän tapaamiset ja koulutukset

Aamupäivä alkaa erilaisilla 1–3 tunnin tapaamisilla ja koulutuksilla:

  • Johtokolmikkotapaaminen klo 10–12 kerää lippukuntien lippukunnan-, pesti- ja ohjelmajohtajat sekä pesteistä kiinnostuneet yhteen. Tapaamisen teemana on hyvinvointi ja toisten huomioiminen lippukunnassa.
  • Joulukampanjapäälliköiden tapaaminen klo 10–11 kerää lippukuntien joulukampanjapäälliköt yhteen. Tule tapaamaan toisia joulukampanjapäälliköitä sekä kuulemaan lippukuntien käytänteitä ja oivalluksia.
  • Kaikki mukaan -koulutus klo 10–12 antaa vinkkejä ja toimintamenetelmiä vilkkaiden lasten ja nuorten kanssa toimimiseen.
  • Perhepartio-ohjaajakoulutus klo 9–12 (huom. aloitusaika) antaa eväitä perhepartio-ohjaajille ja perhepartioryhmän muille aikuisille. Koulutuksessa saa kattavan kuvan perhepartio-ohjelmasta ja sen soveltamisesta lippukunnan perhepartioryhmän toimintaan.
  • Ko-Gi ohjaajakoulutus  klo 10–13 on suunnattu Ko-Gin käynneille partiojohtajille, jotka ovat kiinnostuneet partiojohtajajatkokurssia suorittavan kurssilaisen ohjaamisesta sekä niille, jotka haluavat uusia ohjattavia, mutta edellisestä koulutuksesta on kulunut kolme vuotta.

 

Piirin syyskokous klo 13.00

Pohjanmaan Partiolaiset ry:n syyskokous alkaa klo 13.00. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen pykälän 4 määräämät asiat. Luvassa on muun muassa piirinjohtajan ja piirihallituksen valinta tulevalle kaksivuotiskaudelle sekä toimintasuunnitelma vuodelle 2023.

Kokousmateriaalit löytyvät lähempänä kokousajankohtaa osoitteesta: pohjanmaa.partio.fi/vuosikokoukset. Jos olet lippukunnan virallinen kokousedustaja, muistathan toimittaa valtakirjan ke 28.9. mennessä Marko Miesmaalle (marko.miesmaa@partio.fi) tai tuoda sen mukanasi kokouspaikalle.

Tule vaikuttamaan piirin toimintaan!

Vaalit syyskokouksessa

Haluaisitko tehdä paikallistoiminnasta parempaa ympäri Pohjanmaan, osallistua valtakunnallisten partiosuuntaviivojen piirtämiseen ja ideoida uutta tuhansien partiolaisten iloksi ja hyödyksi? Avoinna on paikkoja piirimme hallituksessa, partioneuvoksena sekä Suomen Partiolaisten jäsenkokousedustajana.

Lue lisää ehdokasasettelusta ja vaaleista

 

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan piirin syyskokouspäivään torstaihin 15.9. mennessä!

Muistathan ilmoittautua sekä aamupäivän tapaamisiin tai koulutuksiin sekä syyskokoukseen.

Nähdään Seinäjoella, lämpimästi tervetuloa!