Lisää aikuisia lippukuntaan

Kaipaavatko lippukunnan nettisivut päivittämistä? Vai olisiko yksi pari lisäkäsiä tarpeen aina silloin tällöin? Tai haaveissa kenties perhepartion perustaminen?

Partioviikolla kutsutaan uusia aikuisia mukaan partioon valtakunnallisen aikuisten rekrytointikampanjan merkeissä. Aikuisrekrytointiin kannattaakin keväällä panostaa ja varmistaa samalla, että syksyllä aloittaville ryhmille on valmiina vetäjät, jotka ovat tutustuneet johtajistoon ja lippukunnan toimintaan.

Kaikki lippukunnat voivat osallistua kampanjaan helposti järjestämällä kampanjatapahtuman joko kasvokkain tai verkossa onlinetapahtumana. Järjestättepä tapahtuman kasvokkain tai verkossa, lippukunta voi tilata ilmoittautumisen yhteydessä tapahtuman tueksi materiaalia sekä aikuisrekryn hauskoja siemenpakkauksia!

Tutustukaa aikuisrekrykampanjan sivuilta esimerkkikonsepteihin tai keksikää lippukunnalle juuri teidän näköinen tapahtuma ja ilmoittautukaa mukaan!

Lue lisää ja ilmoittakaa  mukaan viimeistään 7.3.2021

 

Kaipaatko tukea tapahtuman järjestämiseen tai miettiä yhdessä minkälaisen tapahtuman voisi järjestää? Ole rohkeasti yhteydessä kasvuryhmän puheenjohtaja Juulia Tavastiin (juulia.tavasti@partio.fi, 045 125 2196) tai lippukuntakoordinaattori Riitta Kivivasaraan (044 716 9303, riitta.kivivasara@partio.fi).