Uusi harrastus mielessä? Liity mukaan partioon!

Oletko miettynyt uuden harrastuksen aloittamista? Partiossa saat uusia ystäviä, opit uusia taitoja ja saat ikimuistoisia elämyksiä. Partioon on tervetulleita kaiken ikäiset, tuu mukaan partioseikkailuun!

Elokuu on vierähtänyt käyntiin, koulut alkaneet ja arki lähtenyt jälleen rullaamaan kesälomien jälkeen. Kuten monissa muissakin harrastuksissa, myös partiossa on paras aika aloittaa harrastus juuri nyt, uudet ryhmät käynnistyvät elo-syyskuussa!

Kuvassa lapsia ja aikuinen partiohuivit kaulassa luonnossa
Partion voi aloittaa kaiken ikäiset.

Näin liityt partioon:

  • Löydä oman paikkakuntasi partion paikallisyhdistykset lippukuntahaun avulla.
  • Valitse sinulle sopivin lippukunta. Tarvittaessa voit pyytää apua lippukunnan valintaan.
  • Tutustu lippukuntaan heidän omilla sivuillaan tai ota suoraan yhteyttä lippukuntaan.
  • Täytä lippukuntahausta löytyvä lippukunnan jäsenhakemuslomake. Täytettyäsi lomakkeen, lippukunta ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia yksityiskohdista tarkemmin.

Aikuisena partioon

Partiossa kaikenikäiset partiolaiset oppivat uusia asioita ja taitoja. Partiossa muun muassa saa uusia kavereita, oppii uusia asioita ja taitoja, voi osallistua tapahtumiin ja leireille sekä saa ikimuistioisia elämyksiä. Sanna, Jussi, Niina, Tiina, Mikko ja Ari ovat liittyneet partioon aikuisena, lue Pohjan Puhurista mikä sai heidät liittymään aikuisena partioon.

Vaikka yleisin tapa aloittaa partio on sudenpentuna 6-7 vuotiaana, aikuisiakin tarvitaan. Aikuisen rooli partiossa on toimia vapaaehtoisena ja harrastuksen mahdollistajana lapsille. Toiminnan kautta aikuinen saa ystäviä, työelämässä hyödynnettävää osaamista sekä uusia kokemuksia esimerkiksi luonnon ääressä.

Lisätietoja antaa:
Riitta Kivivasara, etunimi.sukunimi@partio.fi
Lippukuntakoordinaattori, Pohjanmaan Partiolaiset

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä. Maailmanlaajuisesti partiolaisia on noin 45 miljoonaa yli 200 maassa. Meillä olet osa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka avulla maailmasta voi tehdä paremman paikan. Lähde mukaan seikkailuun osoitteessa partio.fi/liity.