Tule mukaan partioon

Kesä kääntyy syksyksi, oletko miettinyt uuden harrastuksen aloittamista? Partio on mahtava ja monipuolinen harrastus, tule mukaan!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka tarjoaa paljon mukavaa tekemistä kaikenikäisille! Partiossa seikkaillaan, opitaan uusia taitoja, pidetään hauskaa, solmitaan uusia ystävyyksiä, toimitaan ryhmässä ja koetaan upeita elämyksiä yhdessä.

Aikuisena partioon

Tiesitkö että, partio on mainio harrastus myös aikuiselle? Partio toimii erittäin hyvänä vastapainona työlle ja muulle kiireiselle arjelle. Partion harrastaminen aikuisena on vapaaehtoistyötä, jolla mahdollistetaan monen lapsen ja nuoren harrastus. Partiossa koulutetaan tehtäviin ja partiokoulutuksista saa myös opintopisteitä.

Kiinnostaisiko sinua vetää ryhmiä, järjestellä retkiä, auttaa yhdistyksen hallinnossa tai tulla vain satunnaisesti kiireavuksi? Jokaista tarvitaan, aiempaa kokemusta partiotoiminnasta ei tarvita.

Ilmoittaudu mukaan

Lisää tietoa partiotoiminnasta löydät osoitteesta www.partio.fi/liity.

Näin liityt partioon:

  • Löydä oman paikkakuntasi partion paikallisyhdistykset lippukuntahaun avulla.
  • Valitse sinulle sopivin lippukunta.
  • Tutustu lippukuntaan heidän omilla sivuillaan tai ota suoraan yhteyttä lippukuntaan.
  • Täytä lippukuntahausta löytyvä lippukunnan jäsenhakemuslomake. Täytettyäsi lomakkeen, lippukunta ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia yksityiskohdista tarkemmin.

 

Tutustu partioon Partiopuuskassa

Oletko kiinnostunut partioharrastuksesta Etelä-, Keski- tai Pohjois-Pohjanmaalla? Jos vastasit edes ehkä, tule 2.9. paikkakuntasi Partiopuuskaan tutustumaan!

Partiopuuskissa kohtaavat uudesta harrastuksesta kiinnostuneet ja jo partiossa olevat harrastajat. Partiopiiri Pohjanmaan Partiolaisten (Etelä-, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa) partiopaikkakunnilla pidettävät Partiopuuskat järjestävät paikalliset partioyhdistykset eli lippukunnat.

Katso järjestetäänkö sinun paikkakunnallasi Partiopuuska ja lue lisää. Tervetuloa!

 

Lisätietoja antaa
Riitta Kivivasara, etunimi.sukunimi@partio.fi
Lippukuntakoordinaattori, Pohjanmaan Partiolaiset