Syyskokouksen työpajoihin ilmoittaudutaan nyt!

Pohjanmaan Partiolaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään 18.11.2023 Oulussa, Sofian seurakuntakeskuksessa. Tuttuun tapaan kyseessä ei ole ainoastaan kokouspäivä, vaan osallistujat pääsevät samalla kouluttautumaan ja kohtaamaan lukuisat pohjanmaalaiset partiokaverit.

Odotamme kaikkien noudattavan turvallisemman tilan periaatteita kaikissa syyskokouspäivän osuuksissa. Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, ruoka, raha, katsomus, liikkuminen ja ohjelma. Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla. Kaikki koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Syyskokouksen yhteydessä järjestetään tänä syksynä seuraavat työpajat ja koulutukset:

Perhepartio-ohjaajan koulutus

Tämä tuhti perustietopaketti antaa sinulle valmiudet perhepartio-ohjaajana toimimiseen, läjäpäin toiminta- ja materiaalivinkkejä ja lisäksi käydään läpi mahdollisia kompastuskiviä ja ratkaisuja niihin. Lippukunnassa ei vielä tarvitse olla perhepartiota eikä sinun tarvitse välttämättä alkaa sellaista edes vetämään, vaan koulutuksen voi käydä kuka tahansa asiasta kiinnostunut. Mukaan mahtuu ensimmäiset 20 ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu perhepartio-ohjaajan koulutukseen tästä.

Turva-aikuisten koulutus

Toimitko turva-aikuisena tai kiinnostaisiko sinua ehkä joskus tulevaisuudessa toimia? Jos edes harkitsit vastaavasi kyllä, on tämä koulutus sinulle juuri sopiva!

Ilmoittaudu turva-aikuisen koulutukseen tästä.

Johtokolmikoiden tapaaminen

Jätättääkö lippukunnan vuosikello? Olisiko aika patterinvaihdolle tai huollolle?

Tule huoltamaan lippukunnan vuosikelloa syyskokouksen aamupäivässä järjestettävään johtokolmikkotapaamiseen. Käydään yhdessä vuosikellot läpi ja laitetaan viisarit taas pyörimään.

Tähän tapaamiseen ovat lämpimästi tervetulleita johtokolmikon lisäksi myös muut lippukunnan toimijat, joten jos aamun työpajoista mikään muu ei tunnu sopivalta, niin valitse tämä.

Tapaamisen vetää piirin alueryhmä.

Ilmoittaudu johtokolmikoiden tapaamiseen tästä.

Aluejaon muutokset alueilla 2-Pahki ja 3-Pönkkä

Tämä on suunnattu kaikille Pahkin ja Pönkän alueiden lippukuntatoimijoille. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan aluejaon uudistamisesta! Tapaamisen vetää piirin alueryhmä.

Ilmoittaudu aluejaon muutoksiin liittyvään työpajaan tästä.

Yläkuva: Oskari Pajunpää