Puolen Suomen talvijamboree Hile 2021 siirtyy vuodelle 2022 

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Lapin, Järvi-Suomen ja Pohjanmaan Partiolaiset ovat päättäneet, että Hile-leiri siirtyy järjestettäväksi vuodelle 2022. 

Partiotoimintaa järjestettäessä terveys ja turvallisuus ovat aina asetettu etusijalle. Sosiaali- ja terveysministeriön päivitetyn koronaepidemian hillitsemisen toimintasuunnitelman mukaan ensi keväänä järjestettävien kokoontumisten osallistujarajat ovat koronan takia tiukat toukokuuhun 2021 asti. Tästä syystä järjestävien piirien piirihallitukset ovat päätyneet leiritoimikunnan esityksestä siihen, että leiriä ei voida järjestää turvallisesti alkuperäisessä aikataulussaan, eli 1.-5.4.2021.

Hileen leiri-ilmoittautuminen käynnistyy uudelleen syksyllä 2021. Nykyiset ilmoittautumiset mitätöityvät, eli jokaisen leirille osallistuvan tulee ilmoittautua uudelleen. Tietoa uudesta ilmoittautumisesta tulee hyvissä ajoin ennen syksyä 2021.

Leiri tullaan järjestämään keväällä 2022 jo tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Leiripaikkaa ja- aikaa ei kuitenkaan ole vielä lyöty lukkoon, mutta niistä seuraa lisätietoa lähitulevaisuudessa. Leirin aikataulun muuttuessa osa pesteistä tarvitsee myös uusia tekijöitä. Hileen avoimista pesteistä voit lukea Hileen nettisivuilta – tarvitsemme juuri sinua.

Toivottavasti nähdään ensi vuonna Hileellä!

Hile 2021 -leiritoimikunta

Ps. Hile ei hiljene, eli kannattaa pysyä kuulolla – ensi talvena ilmassa tulee olemaan enemmän hilettä kuin koskaan!