Puolen Suomen talvijamboree on Hile 2021

Ensi vuonna on #hilettäilmassa, kun kolmen partiopiirin voimin talvileireillään yhdessä! Puolen Suomen talvijamboree on Järvi-Suomen Partiolaisten, Lapin Partiolaisten ja Pohjanmaan Partiolaisten yhteinen leiri nimeltään Hile 2021. Leiri järjestetään Taivalkosken Maijanlammella torstaista maanantaihin 1.-5.4.2021.

Leirinjohtajat Juho Kivelä ja Valtteri Vakimo ovat tottuneita etäpartiolaisia, ja vaikka kasvotusten tapahtuva partiotoiminta onkin tällä hetkellä tauolla, ei talvileirin suunnittelu ole ollut lainkaan jäissä. Yhtenä iltana johtajapari soitteli toisilleen ja he päättivät, että nyt valitaan vihdoinkin leirille nimi. Ideoinnin avuksi päätettiin hakea apua Googlesta. Hakulaatikkoon kirjoitettiin “talvisia sanoja”, ja tuloksista valikoitui hile.

“Hile on sopivan talvinen sana ja erityisen tärkeää oli, että se on lyhyt ja ytimekäs,” Juho kertoo.

Leiripaikkana toimii Puolustusvoimien harjoitusalue Maijanlampi Taivalkoskella Pohjois Pohjanmaalla. Juhon ja Valtterin mukaan paikan etuja ovat sijainti mahdollisimman keskellä kolmen piirin aluetta, seudulla on varmasti lunta talvileireilyyn ja Puolustusvoimien alueelta löytyy paljon valmista infraa sekä fasiliteetteja, jolloin aivan kaikkea ei tarvitse rakentaa itse.

“Katsoimme Googlella, että Utsjoelta ja Mäntyharjulta on suunnilleen yhtä pitkä matka Maijanlammelle, eli leirialueen sijainti on mahdollisimman keskellä kolmen piirin aluetta,” Valtteri kertoo.

Leiristä alkaa pian kuulua paljon lisääkin, laita siis somet seurantaan:

Facebook: fb.me/hile2021
Instagram: https://www.instagram.com/hile2021/

#hilettäilmassa  #hile2021  #puolensuomentalvijamboree