Kevätkilpailut kisattu – piirinmestarit selvillä

Molemmat tarpojille suunnatut kevätkilpailut on kisailtu onnistuneesti tälle keväälle ja voittajat kummassakin kilpailussa on julkistettu.

Päin Honkia kilpailussa 27.4. kisailtiin Kortesjärvellä aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Oranssin sarjan voittajiksi tulivat Sisiliskot Himangan Nuotioveljistä ja vihreän sarjan voittoon karautti Siilit Jurvan Saloveikoista.

Viikkoa myöhemmin kisailtiin 5.5. Koho-19 kilpailussa, Oulussa. Maassa oli lumi ja sääkin oli purevan kylmä, mutta auringosta saatiin nauttia Kohossakin. Oulun kisan voittajiksi julistettiin oranssissa sarjassa Metsätähdet Limingan Niittykärpistä  ja vihreässä sarjassa Tulikipinät Pohjolan Pirteistä. Koho-19 kilpailussa oli mukana myös vaaleanpunainen sarja, jonka  voitti Turjakkeet Merituulesta.

Piirinmestarit on nyt myös selvitetty piirin sääntöjen mukaisella laskentakaavalla. Oranssin sarjan piirinmestareita ovat Metsätähdet Limingan Niittykärpät ja Vihreän sarjan mestareita Tulikipinät Pohjolan Pirteistä.

Kaikki tulokset kilpailuista löytyy täältä.

Onnea voittajille! Kisailussa on kuitenkin tärkeintä voittaa itsensä ja selviytyä tehtävistä ryhmänä, joten kaikki kilpailuihin osallistuneet voivat onnitella itseään hyvistä suorituksista ja innokkaasta osallistumisesta.