Syksyllä kohdataan aluetapaamisissa

Syksyllä järjestetään jokaisella piirin alueella aluetapaaminen sekä lisäksi etäaluetapaamisia erilaisilla teemoilla. Johtokolmikot saavat myös vertaistukea valtakunnallisesta etäjohtokolmikkotapaamisesta.

Syys-marraskuussa jokaisella piirin kymmenellä alueella järjestetään ns. live aluetapaaminen. Aluetapaamisissa alueen lippukunnat näkevät toinen toisiaan, kuulevat ajankohtaisia asioita piiristä ja Suomen Partiolaisilta, saavat vertaistukea ja kenties uusia ideoita sekä pääsevät suunnittelemaan alueen yhteistä toimintaa.

Aluetapaamiseen lähtee kutsut lippukunnan johtokolmikoille, apulaislippukunnanjohtajille ja sihteereille, mutta tapaamiseen ovat lämpimästä tervetulleita myös muissa pesteissä toimivat. Aluetapaamiseen toivotaankin, että jokaisesta alueen lippukunnasta tulisi edustus paikalle, niin saadaan esimerkiksi alueen yhteistyötä ja yhteistä toimintaa suunniteltua.

Poimi alla olevasta listasta oma aluetapaamisesi ja ilmoittaudu mukaan!

 

Etäaluetapaamiset

Etäaluetapaamisissa kokoonnutaan Teamsiin tietyn teeman ympärille. Linjoille on tervetulleita samoajat, vaeltajat ja aikuiset, jotka kokevat saavansa illan teemasta inspiraatiota, ideoita ja tukea. Illan aikana luvassa myös vertaistukea.

Syksyn 2022 etäaluetapaamisten teemana on

Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 21.11.!
Liittymislinkin saat ilmoittautumisvahvistuksessa.

 

Johtokolmikkotapaamiset

Tänä syksynä järjestetään aluetapaamisten lisäksi ensimmäistä kertaa valtakunnallinen johtokolmikkotapaaminen. Tapaamisessa lippukunnan-, pesti- ja ohjelmajohtajat saavat vertaistukea ja vinkkejä pestiinsä sekä pääsevät jakamaan ajatuksia samassa pestissä toimivien kanssa ympäri Suomen.

Tapaaminen järjestetään tiistaina 8.11.2022 klo 18–20 Teamsissä. Jatkossa tapaamiset järjestetään viikoilla 12 ja 45.

Lue lisää johtokolmikkotapaamisista 

Muistathan ilmoittautua myös piirin 1.10. järjestämään johtokolmikkotapaamiseen Seinäjoelle viimeistään torstaina 15.9.