”Puolen Suomen talvijamboreen” johtajiksi valittu Valtteri Vakimo ja Juho Kivelä

Pohjanmaan, Järvi-Suomen ja Lapin partiolaisten yhteisen talvileirin johtajapariksi on valittu Valtteri Vakimo, 23, ja Juho Kivelä, 23. Leiri järjestetään pääsiäisenä 2021.

Tällä hetkellä Valtteri ja Juho jakavat pestin Pohjanmaan Partiolaisten Myötäpäivien 2020 palvelujohtajina. Aiempaa projektikokemusta johtajapari on kerännyt hoitamalla Pohjanmaan piirileiri Tempukselta logistiikan ja vastaamalla Lapin piirileiri Kajahuksen huollosta. Projektipestien ohella molemmat ovat aktiivisia ja kokeneita lippukuntatoimijoita. Valtterin lippukunta on Ahjopartio Mustasaaressa ja Juhon Samposet Kempeleessä.

Talvileirin johtajina Valtteri ja Juho pääsevät aiempaa suurempiin saappaisiin historiallisen yhteisprojektin ja suuren leirin johtajina.

”Parasta tulevassa leirissä on nähdä kun leiri aikanaan alkaa ja leirialue täytyy leiriläisistä. Odotan innolla alkavaa suunnittelua ja toivon, että leiritoimikuntaan saadaan joka piiristä joku mukaan!” toteaa Juho.

”Parasta tulevassa talvileirissä onkin projektin ja leirin aikana saavutettava kolmen piirin yhteisöllisyys”, täydentää Valtteri.

Järvi-Suomen, Lapin ja Pohjanmaan partiolaisten talvileiri pidetään pääsiäisenä 2021. Johtajaparin ensimmäisiin tehtäviin kuuluu sopivan leiripaikan varmistaminen; leiri halutaan pitää paikassa, jossa on vielä huhtikuussakin lunta ja pakkasta. Leirinjohtajaparilla onkin yhteinen toive lippukunnille:

”Innostattehan jäseniänne talviretkeilyyn ja harjoittelette talvileiritaitoja jo tulevana talvena, jotta puolen Suomen talvijamboreelle saadaan mahdollisimman paljon osallistujia!”

Leiritoiminnan pestit julkaistaan piakkoin.

Lisätietoja:

Sonja Miettinen, projektin ohjausryhmän puheenjohtaja, sonja.miettinen@partio.fi
Valtteri Vakimo, leirinjohtaja, valtteri.vakimo@partio.fi
Juho Kivelä, leirinjohtaja, juho.kivela@partio.fi