Piirihallituksen jäsenet ja piirin edustajat Suomen Partiolaisten päätöksenteossa valitaan syksyllä

Pohjanmaan Partiolaisten syyskokouksessa valitaan uusia jäseniä piirihallitukseen sekä Suomen Partiolaisten partioneuvostoon ja edustajiksi  Suomen Partiolaisten jäsenkokoukseen. Kiinnostuksesta luottamustehtäviin voi nyt ilmoittaa – tai vinkata huipputyyppejä!

Haluaisitko tehdä paikallistoiminnasta parempaa ympäri Pohjanmaan, osallistua valtakunnallisten partiosuuntaviivojen piirtämiseen ja ideoida uutta tuhansien partiolaisten iloksi ja hyödyksi?

Mahdollisuus tähän ja moneen muuhun partiopiiritason toiminnan kehittämiseen on nyt auki, sillä partiopiiri Pohjanmaan Partiolaisten vaalit tulevat taas lokakuussa 2022! Avoinna on paikkoja piirimme hallituksessa, partioneuvoksena sekä Suomen Partiolaisten jäsenkokousedustajana.

Virallinen ehdokasasettelu avataan 9.9.2022. Ehdokasasettelua hoitava vaalitoimikunta kuitenkin kannustaa tehtävistä piirunkin verran positiivisesti ajattelevia jättämään yhteystietonsa jo nyt! Kerromme mielellämme lisää pestien sisällöistä, vastuista, tehtävistä ja parhaista puolista.

Oheiseen lomakkeeseen voit myös vinkata tehtäviin sopivan partiokaverisi — merkitsethän silloin lisätietoihin, että kyseessä on vinkkaus. Huomaathan, että tämä lomake ei ole vielä virallinen ehdokasasettelu: täyttämällä yhteystietosi saat yhteydenoton vaalitoimikunnalta sekä lisätietoa pesteistä.

Pohjanmaan Partiolaisten avoimiin pesteihin ei ole ikärajaa.

ilmoita kiinnostuksesta tai vinkkaa kaveria lomakkeella!

Kysymyksiä, epäselvyyksiä, ideoita?

Ota yhteys vaalitoimikuntaan: ines.siren (ät) partio.fi