Muutoksia piiritoimiston väkeen ja toimipaikkoihin!

Pohjanmaan Partiolaisten piiritoimistoilla puhaltavat alkuvuodesta muutoksen tuulet. Piirin toiminnanjohtajana työskennellyt Marko ”Mono” Miesmaa jää ansaitulle eläkkeelle, ja uusina kasvoina toimiston väen joukossa ovat järjestökoordinaattorit Elina Niskala ja Tuija Mantsinen! Ylivieskan toimipaikasta luovutaan maaliskuussa, ja uusi toimipaikka on avattu Seinäjoelle.

Heidi

Pohjanmaan Partiolaisten pitkäaikainen toiminnanjohtaja Marko ”Mono” Miesmaa pitää lomaa huhtikuun loppuun asti, jonka jälkeen hän jää viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Iso kiitos Monolle kuluneista vuosista! Jatkossa Monon vastuualueisiin kuuluneissa asioissa auttavat piirin muut työntekijät. 

Piirin hallinnon parissa töitä tekee jatkossa Heidi Männistö, joka on samalla siirtynyt tekemään kolmipäiväistä työviikkoa. Pääsääntöisesti Heidi on tavoitettavissa tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Ylivieskan toimipaikka lopetetaan kokonaan ja se sulkee ovensa maaliskuun lopussa.  

Elina

Oulun toimipaikassa palvelee jatkossa Elina Niskala. Elinalle kuuluu aluetyö ja lippukuntatuki piirin pohjoispäässä alueilla 1-5 sekä työ kasvun, moninaisuusasioiden ja ansiomerkkien parissa.  

Tuija

Seinäjoelle on perustettu täysin uusi toimipaikka osoitteeseen Seuralantie 5. Seinäjoen toimipaikassa palvelee Tuija Mantsinen. Tuijan työpöydälle kuuluu aluetyö ja lippukuntatuki piirin eteläpäässä alueilla 6-10 sekä vapaaehtoistuki

Ohjelmaan, koulutukseen ja projekteihin liittyvistä asioista vastaa Noora Småträsk, tuttuun tapaan Vaasan toimipaikassa. Kaikki tarvikemyynti on myös siirtynyt Nooralle Vaasaan.

Teija Alaraappana jatkaa Partioasemalta Helsingistä käsin työskentelyä piirin viestinnän tukena.

Noora

Ota yhteyttä tai tule vierailulle!

Työntekijöiden ja toimipaikkojen yhteystiedot löydät täältä. Mikäli tulet käymään, muistathan aina ottaa etukäteen yhteyttä toimipaikan työntekijään ja sopia vierailusta, sillä toimipaikoissa ei ole säännöllistä asiointiaikaa.