Lippukunta syyskuntoon!

Lippukunnan syyskauden aloitus – mitä kaikkea siihen voikaan liittyä! Haluaisitko, että teidän lippukunnan syksy alkaisi hyvällä pöhinällä? Onko teidän lippukunnalla pulaa tulokkaista tai johtajista ryhmiin? Tuntuuko, että alatte suunnitella toimintaa liian myöhään tai homma on muuten vaan tehotonta? Esimerkiksi tällaisten asioiden kanssa painiva lippukunta voi hakea tukea syksyn aloitukseen valmennuksesta. Pohjanmaan partiolaisten valmennusohjelma on monipuolinen yhdistelmä valmennuskeskusteluja, koulutusta ja vertaistukea. Hakekaa mukaan!

Ilmoittautumisen yhteydessä jokaisella lippukunnalle nimitetään oma valmentaja, joka on lippukunnan apuna ja tukena koko ohjelman ajan. Valmentajat kartoittavat aluksi lippukunnan tilanteen ja ohjelman sisältö räätälöidään sen mukaan. Lippukunta päättää omat tavoitteensa ja laatii suunnitelman niiden saavuttamiseksi. Valmentaja tukee lippukuntaa, ideoita ja toteutusvinkkejä saatte muilta lippukunnilta ja koulutuksista.

Lippukunnasta valmennukseen osallistutaan pienellä tiimillä. Tiimi voi olla esimerkiksi hallitus, johtokolmikko tai yhtä hyvin taukotuvalta palaava joukko, joka on innokas kehittämään lippukunnan toimintaa. Tärkeintä on, että tiimi sitoutuu valmennukseen alusta loppuun saakka!

Ilmoita lippukuntasi mukaan viimeistään 29.2.2024!

Tammi-maaliskuuLippukunnan ja valmentajan aloitustapaaminen etänä
17.3.2024 klo 17-19Yhteinen aloitustapaaminen etänä
6.4.2024Yhteinen live-tapaaminen sekä viestintä- ja markkinointikoulutus Sykähdyksessä
ToukokuuVälitapaaminen #1, lippukunnan ja valmentajan tapaaminen etänä
ElokuuVälitapaaminen #2, etätapaaminen pienryhmissä
Syys-lokakuuYhteinen päätöstapaaminen (tarkempi toteutustapa ja ajankohta päätetään huhtikuun live-tapaamisessa)

Lisätietoja: Valmentajavastaava Timo Mäntyvaara, timo.mantyvaara@partio.fi.