Tänä syksynä partio vie ennätysmäärän koululaisia seikkailemaan

Aikaisimmilta vuosilta tutuksi tullut Koululaisten Partioseikkailu toteutuu myös tänä syksynä. Pitkin piirimme aluetta partioseikkailuun osallistuu huimat 9043 1. ja 2. luokkalaista!

Koululaisten partioseikkailu on tänä vuonna suositumpi kuin koskaan. Mukana partioseikkailussa on 46 000 lasta ympäri Suomen, joista piirimme alueella seikkailee 9043 lasta.

Partioseikkailussa 1. ja 2. luokkalaiset ja koulujen iltapäiväkerholaiset kokeilevat ja oppivat uusia asioita, ryhmäytymään ja pääsevät liikkumaan luonnossa. Opettajat ja iltapäiväkerhojen ohjaajat ovat voineet tilata ilmaisen materiaalin, jonka avulla he toteuttavat koululaisille partioseikkailun. Tänä vuonna opettajat saivat uudistetun oppaan, jossa on aikaisempia vuosia enemmän vaihtoehtoja toimintaan.

 

Lue lisää Koululaisten Partioseikkailusta: www.partio.fi/tule-mukaan/kampanjat/koululaisten-partioseikkailu/

 

 

Haluaisitko mukaan partioon?

Innostuiko lapsesi partiosta koululaisten seikkailuviikon myötä? Etsi lähin lippukunta eli partion paikallisyhdistys lippukuntahausta. Näin löydät sinulle sopivan lippukunnan ja voit olla heihin yhteydessä. Partion voi aloittaa myös aikuisena, lue lisää.