PP – Vanha Reissaaja 2024 – Sudenpentu- ja seikkailijakilpailu – Oulu

“Vanha reissaaja lähti Lappia päin, tunturissa vastaan tuli pulma, sitä osannut ratkaista ei. Hän lauloi auta, auta mua, auta sudari, auta auta mua, auta seikkailija.”

“Vanha reissaaja lähti Lappia päin, mettässä häntä vastaan tuli haaste, sitä selvittänyt ei. Hän lauloi jeesaa, jeesaa mua, jeesaa sudari, jeesaa, jeesaa mua, jeesaa seikkailija.”


Kokoa joukkue ja tule ratkaisemaan yhdessä pulmia, joita Vanha Reissaaja kohtaa Lapin reissullaan!

Sarjat

Sudenpentujen sarja: Kilpailupentueen koko on 4-8 sudenpentua iältään 7-10 vuotta.
Seikkailijoiden sarja:
Kilpailuvartion koko on 4 – 6 seikkailijaa iältään 10 – 13 vuotta.

Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2024 jäsenmaksu maksettuna.

Perhepartio

Oulun kisaan on mahdollista osallistua perhepartiolaiset omaan sarjaansa, joiden jäsenet ovat jäsenrekisterissä. Yli 4 vuotiailla tulee olla maksettu jäsenmaksu. Kisaajan alaikäraja on 4-vuotta, sitä nuoremmat voivat olla mukana, jos vanhempi on kisaryhmässä mukana. Ryhmän koko saa olla 4-8 henkeä. Aikuiset lasketaan ryhmän vahvuuteen, mutta alle 4-vuotiaita ei. Ryhmässä tulee olla aikuisia saman verran kuin kisaavia lapsia. Perhepartiosarjassa aikuiset osallistuvat tehtävien tekoon eli eivät toimi vain saattajina. Perhepartiolaisilla on noin 4-5 rastia ja hintaan kuuluu lounas. Perhepartiosarjassa ei tuloksia arvostella.

Saattaja

Pentueella/joukkueella tulee olla mukana vähintään 16-vuotias saattaja, joka kulkee ryhmän mukana koko kilpailun ajan. Saattaja ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta tai Suomen Partiolaisten jäsenmaksua maksettuna.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 40 €/ pentue/vartio, maksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin ja lämpimän aterian maaliin saavuttaessa.

Ilmoittautuminen

Kilpailuihin ilmoittaudutaan viimeistään 22.4.2024. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisessa on mainittava pentueen/vartion nimi, koko, lippukunta, kaikkien jäsenten, mukaan lukien saattajan, mahdolliset erityisruokavaliot sekä saattajan ja ilmoittajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Ennakko-ohje lähetetään saattajan ja ilmoittajan sähköpostiin viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kilpailua

Lisätietoja

Kilpailu nettisivut löytyvät osoitteesta https://pohjanmaa.partio.fi/nyt/vanhareissaaja/

Vanha Reissaaja kilpailu järjestetään 18.5. myös Haapavedellä ja Vaasassa.