PP – Nuori mieli koulutus PERUTTU

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat 7–18-vuotiaiden lasten ja nuorten parissa joko työnsä tai harrastuksensa puolesta. Kurssi sopii myös vanhemmille, jotka haluavat tietoa lasten ja nuorten mielenterveydestä.

Koulutus on tarpeellinen jokaisella akelalle, sampolle, luotseille ja lippukuntien turva-aikuisille. Omaa osaamista lisäämällä, on jokaisella aikuisella mahdollisuus antaa riittävän varhaista ja tehokasta tukea ja edistää näin lasten ja nuorten hyvinvointia. Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietämystä mielenterveyteen liittyvistä haasteista ja antaa aikuisille rohkeutta sekä keinoja, ottaa nuorten kanssa puheeksi huoli mielenterveydestä.

Kurssille mahtuu 16 osallistujaa ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutus alkaa perjantaina 29.3. klo 13.00 ja päättyy lauantaina 30.3. klo 17.00 päivälliseen. Huomaathan, että koulutus järjestetään pääsiäisenä. Koulutus toteutetaan Oulun seurakunnan Rokuan leirikeskuksessa. Yöpyminen kurssipaikalla on mahdollista.

Koulutus on entinen nuoren mielen ensiapukurssi. Uuden koulutuksen kesto on 14 tuntia. Kurssilla on kouluttamassa Mieli ry:n kouluttama ohjaaja Sanna Parkkinen.

Lisätietoja koulutuksesta saa Mieli ry:n sivuilta.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. 

Kohderyhmä: Vaeltajat ja aikuiset
Järjestäjä: Ohjelmaryhmä
Lisätietoja: Sanna Parkkinen, etunimi.sukunimi@partio.fi
Hinta: 45€
VIP 15.2.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hajuaisti, Hygienia, Hyvä olla, Lepo ja yöpyminen, Ohjelma, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa