PP – Etäaluetapaaminen – Ansiomerkkien hakeminen, näin lippukuntasi aloittaa ansiomerkkiperinteen

Ansiomerkki on tärkeä tapa muistaa partion ahkeria vapaaehtoisia. Säännöllinen ansiomerkkien hakeminen on oleellinen osa lippukunnan toimintaa.
Tämä ilta on kaikille, jotka haluaisivat luoda ansiomerkkien hausta lippukunnan jatkuvan perinteen, mutta eivät oikein tiedä kuinka se tapahtuu. 

Illassa on mukana piirin ansiomerkkitoimikunta, jonka jäsenet ovat tietenkin parhaita vastaamaan kysymyksiin ansiomerkkien hakuun liittyen. 

Tule siis rohkeasti mukaan kysymään mieltä askarruttavista asioista ja luomaan toimivaa ansiomerkkiperinnettä omaan lippukuntaasi.


Etäaluetapaaminen järjestetään Teams-palvelun kautta, klo 18.00-20.00. Linjoille voit tulla jo hieman aikaisemmin. Liittyessäsi mukaan tietokoneella, et tarvitse erillistä sovellusta tai tunnuksia. Liittymislinkin saat ilmoittautuessasi tapaamiseen.

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, raha, katsomus ja ohjelma. Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla.


Tervetuloa!

Kohderyhmä: Lippukunnan johtokolmikko ja muut kiinnostuneet lippukunnan jäsenet
Hinta: 0 €
Järjestäjä: Lippukuntatuen johto
Lisätietoja: Elina Niskala, elina.niskala@partio.fi
VIP: 7.12.Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Tapahtuma, Hyvä olla, Katsomus, Ohjelma, Raha

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa