Orbis 2025 – Toripäiväpäällikkö

Piirileirillä sudenpentujen leiri huipentuu koko leirin yhteiseen toripäivään (ja iltapäivällä vietettäviin keskijäisiin). Leirin teema on: minä maailman kansalainen. Ohjelmalaaksot vievät leirin mitä erilaisimpiin ympäristöihin viidakkoon, vuoristoon, erämaahan (haikki), viljelyksille ja kaupunkiin. Millainen toripäivä kokoaisi yhteen laaksoissa nikkaroidut tuotteet ja keksinnöt? Onko torille saapunut kauppiaita ja taikureita vieraista maista? Mitä makuja toripäivänä pääsee maistamaan? Toivottavasti toripäivään saadaan mukaan alueen yrityksiä ja yhdistyksiä (esim. Martat, maahanmuuttajat, taikurit ja pelimannit).

Orbiksen kaikilla ohjelmilla on tarkoitus, niin myös toripäivä nivoutuu osaksi positiivista ja kasvattavaa leirikokemusta. Toripäiväpäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä laaksopäälliköiden, yhteisohjelmapäälliköiden ja kumppanuuspäällikön kanssa, jotta toripäivä jatkaa luontevasti leirin teemaa ja tarinaa. Toripäiväpäällikkö osallistuu päällikkötason kokouksiin. Päällikkötason kokouksiin sisältyy mm. livetapaaminen leirialueella elokuussa 2024.

Leirin jälkeen toripäiväpäällikkö tuo esiin oman pestinsä kannalta tärkeimmät opit leirin loppuraportissa. Pesti vie runsaasti aikaa, eikä ole suositeltavaa, että pestattavalla on muita suuria partiopestejä voimassa samaan aikaan.

Pestin kesto 1.2.2024-30.9.2025

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

• Määrätietoisuutta pestissä ja o365 alustalla
• Verkostoituminen
• Ohjelman teemallinen sitominen yhteen

Taidot, joita pestissä voit oppia:
• Harjaantua o365 alustan käytössä
• Verkostoitua Pohjanmaan Partiolaisten alueella
• Saada huikea piirileirikokemus

Lisätiedot

Ohjelmajohtajat teemu.tormala@partio.fi / heli.kettunen@partio.fi

Täytä hakemus