Orbis 2025 – Laakso Kakkonen (viidelle laaksopäällikölle johtajapari)

Laakso Kakkosen tehtävä on toimia oman ohjelmalaaksonsa ikäkausimestareiden esimiehenä yhdessä Laaksopäällikön kanssa. Laaksopäällikkö ja Laakso Kakkonen pestaavat jokaiselle ikäkaudelle oman ikäkausimestarin. Laakso Kakkonen osallistuu päällikkötason kokouksiin ja toimii linkkinä laaksojen ja muun ohjelman välillä, välittäen tärkeät tiedot laaksoista ohjelmajohtajille. Päällikkötason kokouksiin sisältyy mm. livetapaaminen leirialueella elokuussa 2024.

Leirin jälkeen laaksopäällikkö tuo esiin oman laaksonsa kannalta tärkeimmät opit leirin loppuraportissa. Pesti vie runsaasti aikaa, eikä ole suositeltavaa, että pestattavalla on muita suuria partiopestejä voimassa samaan aikaan. Pestin kesto 1.2.2024-30.9.2025.

Yksi Orbiksen laaksoista on haikkilaakso, muiden laaksojen tarkkoja teemoja ei ole vielä valittu. Leirin teema on minä maailman kansalainen. Laaksot vievät leirin mitä erilaisimpiin ympäristöihin viidakkoon, vuoristoon, erämaahan (haikki), viljelyksille ja kaupunkiin. Millaista laaksoa sinä haluaisit tulla johtamaan?

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

• Määrätietoisuutta pestissä ja o365 alustalla
• Kokousten organisointi
• Ohjelman teemallinen sitominen yhteen

Taidot, joita pestissä voit oppia:
• Harjaantua o365 alustan käytössä
• Verkostoitua Pohjanmaan Partiolaisten alueella
• Saada huikea piirileirikokemus.

Lisätiedot

Ohjelmajohtajat teemu.tormala@partio.fi / heli.kettunen@partio.fi

Täytä hakemus