Orbis 2025 – KV-tuen mestari

Kansainvälisyys on iso osa suurleirin tavoitteita ja tunnelmaa! Tule mukaan tarjoamaan niin suomalaisille kuin vierailevillekin partiolaisille partiota "Ystävyyttä yli rajojen" -hengessä. Kansainvälisyys kuuluu Osallistujat -osa-alueeseen.

Kansainvälisyystiimissä on päällikkö Marin lisäksi 2 mestaria, joista toinen vastaa erityisesti kv-vieraista ja toinen kv. vieraiden isäntien tukemisesta. Yhdessä olemme mukana tukemassa eri osa-alueita kv.-vieraiden leirikokemuksen optimoimisessa ja kansainvälisyyden näkymisessä kaikille osallistujille.

Pestissä onnistuminen ja viihtyminen edellyttää ja kehittää tiimityötaitoja ja idearikautta. Ainakin kohtuullinen englannin kielen taito on välttämätöntä, muiden kielien osaamisesta on hyötyä.

Pesti alkaa toukokuussa 2024. Vuoden 2024 aikana pestiin menee n. 2-8 tuntia kuussa, vuonna 2025 enemmän. Pestaat tiimiin tekijöitä ensisijaisesti leirin ajaksi, tarvittaessa myös jo aiemmin.

Päävastuualueesi on kv-vieraidemme isäntien auttaminen. Miten kv. vieraiden ennakkoinfo, majoittuminen, ryhmäyttäminen leirilippukuntaan, ruokailut jne kannattaa järjestää? Miten kv. vieraat pääsevät täysipainoisesti osallisiksi leiriohjelmasta? Teet yhteistyötä mm. Ohjelman ja Huollon kanssa. Voit saada kokemusta mm. valmentamisesta, ohjelman soveltamisesta ja kv. vieraiden isännöimisestä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

- englannin kielitaito välttämätön

Lisätiedot

Kansainvälisyyspäällikkö Mari Tuunainen, mari.tuunainen(at)partio.fi

Täytä hakemus