Materiaalit matkanjohtajille ja yhteyshenkilöille

Helmikuun kuukausikirje (2/20)

Ilmoittautuminen Myötäpäiville päättyy 29.2.2020 – eli mitä teen?

Varsinainen ilmoittautumisaika tapahtumaan päättyy lauantaina 29.2. eli parin viikon päästä

Tiedota asiasta lippukunnassa! Materiaalia löytyy Myötäpäivien Instagramin ja Facebookin (jaa postauksia omissa kanavissa) lisäksi Myötäpäivien verkkosivuilta.

Huomaattehan myös, että perhe- ja sisupartiolaisten on mahdollisuus osallistua lauantain ohjelmaan 30 euron päivämaksulla. Lauantain päivämaksu on avoin alle kouluikäisille perhepartiolaisille, perhepartiolaisten vanhemmille ja sisupartiolaisille. Sisupartiolaisten saattajista ja vuonna 2018 syntyneistä tai nuoremmista ei peritä maksua.

Pestaa matkanjohtaja – vai joko se on tehty? Hyvä, silloin riittää, että merkkaat asian Kuksaan lippukuntailmoittautumisen kautta ja voit siirtyä seuraavaan kohtaan! Jos matkanjohtaja ei vielä ole selvillä, niin nyt on jo kiire ottaa asia lippukunnassa esille. Mikäli mahdollista, suosittelemme, että sinä yhteyshenkilönä toimisit matkanjohtajana. Matkanjohtajan tehtävää on kuvattu kohdassa: tekijälle

 Varmista, että aikuisia on riittävästi: Tämä tarkoittaa sitä, että matkanjohtajan/ yhteyshenkilön ja lippukunnanjohtajan tulee läpikäydä ilmoittautuneet ennen 29.2. ja varmistaa, että kaikille ryhmille on tulossa aikuinen saattaja mukaan. Samalla voi tarkistaa onko ”ylimääräisiä” aikuisia, ja ohjata heitä vaikkapa tapahtumapestien pariin.

Tiedot lippukuntasi osallistujista löydät Kuksasta. Mikäli tarvitset tukea tai tilastoja lippukuntasi lähtijöistä, voit olla yhteydessä: taneli.salonen@partio.fi

Entä jos aikuisia ei ole riittävästi? Viikonlopputapahtumaan voi hyvin pestata apukäsiksi lisää aikuisia esimerkiksi vanhemmista ja isovanhemmista. Erityisisä erätaitoja ei tarvita ja kaupunkikamppeilla pärjää!

Pohtikaa, millä kyydillä haluatte tulla tapahtumaan? Myös juna on mahdollisuus, sillä olemme järjestämässä junakyytiä välille Seinäjoki-Oulu. Lisätietoa aikatauluista on tulossa myöhemmin.

Päivitä lippukuntailmoittautuminen 29.2. mennessä Kuksassa.

Ohje ilmoittautumiseen (pdf)

Yleisinfoa

– Järjestyksenvalvojakortit: Pohjanmaan partiopiiri on lupautunut tukemaan järjestyksenvalvojakortin hankintaa henkilöille, joilla on 1) edellytykset toimia järjestyksenvalvojana 2) SP:n jäsenmaksu maksettuna. Lisätietoa löydät täältä.

Tästä voi olla etua esimerkiksi kesätyöpaikan löytymisessä!

– Myötäpäivien tuotteita voit hankkia verkkokaupasta, joka aukeaa maaliskuun alussa!

– Mitä Myötäpäivillä tehdään? Kurkkaa kuvaus ohjelmasta.

– Pyydämme huomioimaan, että tapahtuma on vielä valmisteluvaiheessa, emmekä toistaiseksi voi antaa yksityiskohtaisia tietoja esimerkiksi majoituskouluista tai ohjelmasta. Kerromme näistä asioista enemmän heti, kun se on mahdollista! Yksityiskohtaiset tapahtumaohjeet lähetetään lippukunnille huhtikuun lopussa.

– Myötäpäivien Instasta löydät sekä valmiita tekstejä että kuvia, joita saa Instagramissa jaettua helpoiten Repost -toiminnolla (repost aplikaatioita on ladattavissa sovelluskaupoista).

– Myötäpäivien julkaisut Facebookissa ovat helposti jaettavissa jaa-toiminnolla.

– Suosittelemme, että ohjaat tiedonhakijat suoraan tiedon lähteille eli tänne Myötäpäivien verkkosivuille, sillä loppu viimein kaikki jaettu tieto on löydettävissä täältä.

Mikäli materiaaleista tai nettisivuilta puuttuu tietoa, jota tarvitset, niin kerrothan siitä meille lähettämällä viestiä myotapaivat@partio.fi

Tammikuun kuukausikirje (1/20)

Tervetuloa uusi vuosi, Myötäpäivävuosi!

Me staabissa olemme iloisia kun sekä tapahtuman valmistelu että ilmoittautumiset ovat sujuneet sutjakkaasti. Tässä kootusti uutisia, vinkkejä ja hoidettavia asioita Myötäpäivärintamalta:

Ilmoittautuminen päättyy 29.2.2020

UKK – tukea ilmoittautumiseen

Myötäpäivien nettisivuilta löytyy nyt osio Usein kysytyt kysymykset, josta löydät vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin

Mikäli tarvitset lisätietoa jota et täältä löydä, lähetäthän kysymyksesi meille: myötapaivat@partio.fi

Matkanjohtajan pestaaminen

Joko olette pestanneet matkanjohtajan? Hyvä, silloin voitte siirtyä seuraavaan kohtaan! Jos ette vielä, niin otattehan asian lippukunnassa esille. Mikäli mahdollista, suosittelemme, että sinä yhteyshenkilönä toimisit matkanjohtajana. Matkanjohtajan tehtävää on kuvattu kohdassa tekijänä lippukunnassa.

Mitä me tehdään keväällä? Tietoa vinkkimateriaalista

Jotta koko kevät ei menisi ihan Myötäpäivien odotteluksi, lippukunnilla on mahdollisuus virittäytyä Myötäpäivien tunnelmaan ja suorittaa ennakko-ohjelmaa keväällä. Ennakko-ohjelmaa voi suorittaa viikko-ohjelman osana ja se sopii kaikille riippumatta siitä, osallistuuko itse tapahtumaan vai ei. Varatkaa ryhmissä kahdesta – kolmeen iltaa, jolloin voitte tehdä ohjelmaa.

Ennakkotehtävät ja kestävän kehityksen vinkit lataat kätevästi alta:

Ennakkomateriaali ja kestävien tekojen vinkkejä (pdf)

Kertokaa somessa #myotäpäivät2020 #kestaviätekoja #pohjanmaapartio #partioscout hastageilla, kun olette tehneet joitain näistä tehtävistä. Vinkkejä saa myös keksiä lisää ja jakaa ideansa muille!