Ajankohtaiset

Ajankohtaista 08/2019

Vau, mikä partiokesä on takana! Me täällä Myötäpäivien tekijäjoukossa odotetaan jo innolla marraskuussa aukeavaa ilmoittautumista. Nyt onkin aika ilmoittaa lippukuntanne Myötäpäivät-yhteyshenkilö:

  • Ilmoita yhteyshenkilönne nimi ja sähköpostiosoite, sekä lippukunnan nimi
  • Lähetä tiedot osoitteeseen myotapaivat@partio.fi

Ajankohtaista 06/2019

Kesäkuussa 2020 Oulu täyttyy lapsista ja nuorista. Kaksituhatta lasta, nuorta ja aikuista tutustuu silloin Ouluun kaupunkitapahtumassa, jossa liikutaan ympäristön, luonnon, kestävän taiteen ja kulttuurin, kestävien ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin sekä kestävän teknologian ja yrityskehityksen teemojen ympärillä.

Myötäpäivillä on luvassa on toiminnallista ja hauskaa ohjelmaa kaikille ikäkausille. Myötäpäivillä pääset ystävystymään muiden pohjalaisten partiolaisten kanssa.

Kutkuttaako pesti Myötäpäivien tekijäjoukossa? Meillä on sinulle juuri sopivan kokoinen #UnelmienPartiopesti! Ole rohkeasti yhteydessä ja kurkkaa avoimet pestimme: bit.ly/unelmienpesti

  • Myötäpäivien some-kanavia seuraamalla löydät uusimmat kuulumiset:
  • Myötäpäivät 2020 järjestetään Oulussa! Tapahtumapaikkakunta on julkistettu ja yhteistyökumppanihaku on alkanut. Tervetuloa Ouluun tekemään kestäviä tekoja 12.-14.6.2020!
  • Myötäpäivien staabi on pestattu ja suunnittelu on täydessä käynnissä! Haluatko mukaan tekijäjoukkoomme? Kurkkaa avoimet pestit: bit.ly/unelmienpesti