Ajankohtaiset

Ilmoittautuminen aukeaa 1.11.2019

Tule mukaan huikeaan kaupunkiseikkailuun! Ilmoittautuminen Myötäpäiville alkaa 1.11.2019. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta. Ohjeet löydät Ilmoittautuminen-osiosta. 

Hae Myötäpäivittäjäksi!

Lippukuntien ryhmiä ja partiokavereita kutsutaan osallistumaan Myötäpäivien viestintään jo ennakkoon! Myötäpäivittäjäksi voi lähteä koko ryhmän voimin tai vaikkapa parhaan partiokaverin kanssa. Myötäpäivittäjänä suoritat annetun #KestäviäTekoja -haasteen koloillassa tai viikonloppuretkellä ja dokumentoit haasteen suorituksen Myötäpäivien Instagram-stooriin. Luvassa kutkuttavia haasteita ja mahdollisuus hauskaan palkintoon!

Hakuohje Myötäpäivittäjäksi: Lähetä meille Facebookissa (Myötäpäivät) tai Instagramissa (@myotapaivat) lyhyt esittelyvideo tai esittelyviesti. Kerro meille, mistä lippukunnasta olette, minkä ikäkauden ryhmä/henkilöt on kyseessä, sekä millaisia asioita odotatte Myötäpäiviltä. Myötäpäivittäjiä valitaan 5-10 ryhmää ja haasteet sijoittuvat keväälle 2020. Ajankohta sovitaan Myötäpäivittäjien aikatauluun sopivaksi ja haaste toimitetaan Myötäpäivittäjille 24 tuntia ennen sovittua suoritusajankohtaa. Tuu rohkeasti mukaan!

Pestit haussa!

Kesäkuussa 2020 Oulu täyttyy lapsista ja nuorista. Kaksituhatta lasta, nuorta ja aikuista tutustuu silloin Ouluun kaupunkitapahtumassa, jossa liikutaan ympäristön, luonnon, kestävän taiteen ja kulttuurin, kestävien ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin sekä kestävän teknologian ja yrityskehityksen teemojen ympärillä.

Myötäpäivillä on luvassa on toiminnallista ja hauskaa ohjelmaa kaikille ikäkausille. Myötäpäivillä pääset ystävystymään muiden pohjalaisten partiolaisten kanssa.

Kutkuttaako pesti Myötäpäivien tekijäjoukossa? Meillä on sinulle juuri sopivan kokoinen #UnelmienPartiopesti! Ole rohkeasti yhteydessä ja kurkkaa avoimet pestimme: bit.ly/unelmienpesti

Seuraa somessa!