Ajankohtaiset

Ilmoittautuminen päättyy 29.2.2020

Ilmoittautuminen Myötäpäiville päättyy 29.2.2020. Ilmoittautuminen tapahtuu kuksan kautta. Tarkemmat ohjeet löydät kohdasta: Ilmoittautuminen

Ennakkotehtävät

Lippukunnilla on mahdollisuus virittäytyä Myötäpäivien tunnelmaan ja suorittaa ennakko-ohjelmaa keväällä. Ennakko-ohjelmaa voi suorittaa viikko-ohjelman osana ja se sopii kaikille riippumatta siitä, osallistuuko itse tapahtumaan vai ei. Varatkaa ryhmissä kahdesta – kolmeen iltaa, jolloin voitte tehdä ohjelmaa.

Ennakkomateriaali ja kestävien tekojen vinkkejä (pdf)

Hae Myötäpäivittäjäksi!

Lippukuntien ryhmiä ja partiokavereita kutsutaan osallistumaan Myötäpäivien viestintään jo ennakkoon! Myötäpäivittäjäksi voi lähteä koko ryhmän voimin tai vaikkapa parhaan partiokaverin kanssa. Myötäpäivittäjänä suoritat annetun #KestäviäTekoja -haasteen koloillassa tai viikonloppuretkellä ja dokumentoit haasteen suorituksen Myötäpäivien Instagram-stooriin. Luvassa kutkuttavia haasteita ja mahdollisuus hauskaan palkintoon!

Hakuohje Myötäpäivittäjäksi: Lähetä meille Facebookissa (Myötäpäivät) tai Instagramissa (@myotapaivat) lyhyt esittelyvideo tai esittelyviesti. Kerro meille, mistä lippukunnasta olette, minkä ikäkauden ryhmä/henkilöt on kyseessä, sekä millaisia asioita odotatte Myötäpäiviltä. Myötäpäivittäjiä valitaan 5-10 ryhmää ja haasteet sijoittuvat keväälle 2020. Ajankohta sovitaan Myötäpäivittäjien aikatauluun sopivaksi ja haaste toimitetaan Myötäpäivittäjille 24 tuntia ennen sovittua suoritusajankohtaa. Tuu rohkeasti mukaan!

Pestit haussa!

Kesäkuussa 2020 Oulu täyttyy lapsista ja nuorista. Kaksituhatta lasta, nuorta ja aikuista tutustuu silloin Ouluun kaupunkitapahtumassa, jossa liikutaan ympäristön, luonnon, kestävän taiteen ja kulttuurin, kestävien ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin sekä kestävän teknologian ja yrityskehityksen teemojen ympärillä.

Myötäpäivillä on luvassa on toiminnallista ja hauskaa ohjelmaa kaikille ikäkausille. Myötäpäivillä pääset ystävystymään muiden pohjalaisten partiolaisten kanssa.

Kutkuttaako pesti Myötäpäivien tekijäjoukossa? Meillä on sinulle juuri sopivan kokoinen #UnelmienPartiopesti! Ole rohkeasti yhteydessä ja kurkkaa avoimet pestimme: bit.ly/unelmienpesti

Seuraa somessa!