Saavutettavuus

Haluamme, että Myötäpäivät on tapahtuma johon juuri sinun on helppo tulla ja jossa on hyvä olla. Siksi tapahtuman eri osa-alueilla huomioidaan erilaiset osallistujat ja tapahtumalla on kokonaisuudessaan Helppo tulla -tunnus.

Toivomme, että mahdolliset erityistarpeet kerrotaan mahdollisimman tarkasti ensisijaisesti ilmoittautumisen yhteydessä, jotta voimme ne huomioida. Kokonaisten ryhmien kohdalla tai jos joku tietty asia askarruttaa, voidaan mielellään viestitellä myös sähköpostilla ja/tai soitella ennen tapahtumaa niin varmistetaan mukava kokemus kaikille!

Piiritoimiston yhteystiedot:
Myotapaivat@partio.fi
044 716 9304

Perhepartiolaiset

Perhepartiolaiset ovat alle kouluikäisiä lapsia ja heidän vanhempiaan. Alle kouluikäiset osallistuvat tapahtumaan omaan lähipiiriin kuuluvan aikuisen vastuulla ja valvonnassa. Sekä alle kouluikäiset lapset että huoltajat ilmoitetaan tapahtumaan erillisillä ilmoittautumislomakkeilla.

Majoituskouluilla on käytössä jääkaappi, mikroaaltouuni ja potta.

Sisupartiolaiset

Sisupartiolaiset ovat tervetulleita Myötäpäiville. Sisut osallistuvat oman ikäkautensa mukaiseen ohjelmaan tai tarvittaessa jonkun muun, itselleen sopivan tason ohjelmaan. Ikäkausiohjelmat sijaitsevat siten, että sudenpentu-, seikkailija-, ja tarpojaohjelmat ovat samassa paikassa ja sitä vanhempien ikäkausien ohjelmat toisessa paikassa.

Sisupartiolaiset voivat osallistua Myötäpäiville myös vain lauantain ajaksi. Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi.

Esteettömyys

Tapahtumapaikat sopivat liikuntarajoitteisille.  Majoituskouluista kaikki eivät välttämättä ole esteettömiä, mutta esteetön kulku tarvittaville majoituspaikoille järjestyy kunhan vain tiedämme tarpeen.  Myös kaikki ohjelma-alueet pyritään rakentamaan esteettömiksi ja helppokulkuisiksi. Saatavilla on erityisryhmät huomioivat wc-tilat, sekä mahdollisuus erityistarpeet huomioivaan kuljetukseen tapahtumapisteiden välillä.