Ohjelma

Perjantai

Tervetuloa huikeaan kaupunkiseikkailuun Ouluun ja majoituskoulunne kortteliin! Kouluille voi saapua tapahtuman alkaessa perjantaina 12.6.2020 klo 17:00 alkaen – lasketaan reput ja tehdään olo kotoisaksi! Majoituskouluista muodostetaan kortteleita. Jokaisessa korttelissa järjestetään ohjelmaa ja yhteistä tekemistä. Illan ohjelmaa varten lippukunnat saavat pieniä palvelutehtäviä. Nautitaan siis tervetulo-ohjelmasta – tietysti iltapalan kera!

Lauantai

Lauantai on täynnä monenlaista tekemistä tapahtuman teemaan #kestäviätekoja liittyen! Aamupalan jälkeen pukeudumme partioasuihin ja kokoonnumme partioparaatiin! Myötäpäivät kajahtaa yhdessä Oulun keskustassa.

Lounaan jälkeen jakaudumme ikäkausittain ohjelmiin kestävien tekojen teemoissa.

  • Perhepartiolaiset, sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat tutkivat tiedettä ja kulttuuria Oulun keskustassa.
  • Samoajat, vaeltajat ja ohjelmaan osallistuvat aikuiset kokoontuvat omiin työpajoihinsa kestävän tieteen, hyvinvoinnin, elämäntapojen ja henkilökohtaisten valintojen näkökulmissa.
  • Sisupartiolaiset voivat osallistua ohjelmaan oman ikäkauden mukaisesti.

Lauantai on myös erityisesti perhe- ja sisupartiolaisten päivä. Perhe- ja sisuohjelmaan osallistuminen on mahdollista myös ilman yöpymistä (vain la) ja se on huomioitu hinnoittelussa. Tällöin lauantain ohjelma sisältää paraatiin, ikäkausiohjelman ja iltaohjelman sekä kaksi ruokailua, ja lauantaipäivän hinta on 30 €.

Lauantai-iltana on mahdollisuus rauhoittua ja hiljentyä päivän touhuista. Tuomiokirkko kutsuu kaikki partiolaiset turvallisten ja kestävien seinien sisälle yhteiseen iltapiiriin. Tule mukaan laulamaan ja kuuntelemaan iltatarinaa kestävistä, elämää kannattavista asioista. Onnistutkohan näkemään vilahduksen kirkonrotasta?

Illan ohjelmaksi voit myös valita vaihtoehtoisen ohjelman, jossa etsitään elämän totuutta ja rauhaa luonnosta. Tässä ohjelmassa pääset kehittämään itsetuntemusta ja vahvistamaan hyvinvointia.

Vauhdikkaan päivän ja Iltapalan jälkeen painutaan pehkuihin omassa korttelikoulussa. Tarpojien, samoajien ja aikuisten on mahdollista jatkaa vielä hetken yökukkumista vapaavalintaisissa myöhäisillan ohjelmissa.

Sunnuntai

Sunnuntaina aamupalan jälkeen kokoonnumme tapahtuman päättävään yhteisohjelmaan Oulun Energia-Areenalle, jossa Myötäpäivät 2020 näkyvät ja kuuluvat isolla joukolla! Ohjelman jälkeen syödään lounas ja lähdetään kotimatkalle viimeistään kello 14.00.