Ilmoittautuminen

Tervetuloa Sykähdys 2020 viikonloppuun! Sykähdys 2020 ilmoittautuminen aukeaa 20.12.2019, viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.2.2020. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään mihin työpajaan ja iltaohjelmaan osallistut, tutustu ennakkoon ohjelma -sivulta mitä Sykähdyksessä on tarjolla.

Tapahtuman osallistumismaksu on

  • 65€/lauantai-sunnuntai majoituksella
  • 55€/lauantai-sunnuntai ilman majoitusta
  • 40€/lauantai
  • 20€/sunnuntai

 

Ilmoittaudu täältä

Muistathan ilmoittautua ajoissa ja olet mukana tuomassa sykettä Sykähdykseen!

 

Peruutusohjeet

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli osallistuja peruu ilmoittautumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, on lippukunnalla oikeus asettaa toinen hänen tilalleen. Mikäli tapahtumassa on ilmoittautuneita varasijalla, he menevät etusijalle jaettaessa peruutuspaikkoja. Tieto osallistujavaihdosta on tultava piiritoimistoon viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Tieto perumisesta on lähetettävä sekä piiritoimistoon, että tapahtumanjohtajalle. Sairastapauksissa hankitaan lääkärin/terveydenhoitajan todistus, jonka jälkeen korvausta osallistumismaksusta voi hakea vakuutusyhtiöltä, joko omasta tai partiovakuutuksesta. Jos perumiseen ei ole perusteltua syytä tai sitä ei ole hoidettu riittävän ajoissa, piiri laskuttaa lippukuntaa normaaliin tapaan. Lippukunnan tehtävänä on huolehtia siitä, että peruutuskäytäntö on lippukunnan jäsenillä tiedossa.