Sykähdys -päivään valmistautuminen

Tervetuloa Sykähdys 2024 lippukuntapäivään! Sykähdys järjestetään Seinäjoella 6.4. ja päivän aikana se kokoaa yhteen yli 100 johtajaa piirin alueelta.

Saapumisesta ja saavutettavuudesta löydät lisää tietoa yleistä infoa sivulta.

Varusteet

Päivän ohjelma on sisätiloissa, joten voit varustautua mukavin sisävaattein. Mikäli työpajasi pidetään kirjastolla, on kulkua pihakautta noin 150 metriä.
Suosittelemme ottamaan mukaan sisäkengät, niin ei tarvitse koko pitkää päivää olla ulkokengillä.
Ruokailuvälineitä et tarvitse mukaan.
Muistiinpanovälineet ovat ehkä tarpeelliset. Ota siis mukaan, jos teet mielelläsi muistiinpanoja.

Tämän erityisemmin sinun ei tarvitse päivään varustautua. Toki kaikilla on partiohuivi kaulassa ja partiopaita tietenkin halutessaan, ainakin kokouksessa.

  • Poikkeuksen tekee Lippukunta syyskuntoon -valmennuksen tapaaminen, johon osallistuvien tulee varautua ulkona olemiseen. Tästä tiedotetaan tapaamiseen osallistuvia myös erikseen.

Työpajat

Kaikille on ilmoitettu sähköpostilla mihin työpajoihin he pääsevät osallistumaan. Piirin työntekijöiltä löytyy myös listat missä kenenkin kuuluisi olla päivän aikana, joten jos et tiedä tai muista, niin käy toki kysymässä keneltä tahansa työntekijöistä.

Työpajoja järjestetään Kirkonkrannin tiloissa, sekä kahdessa tilassa kirjastolla. Kirjasto sijaitsee heti tien toisella puolella. Kirkonkrannista on kävelyä kirjastolle noin 150m. Olettehan hyvissä ajoin paikalla ennen aamun ensimmäisen työpajan alkua. Kirjastolle meneviä ohjeistetaan tarkemmin aamulla 9.20 alkavassa ohjeistuksessa Kirkonkrannilla.

Aamun työpajat ovat joko yhden tunnin tai kahden tunnin mittaisia. Pyritään porrastamaan lounasta siten, että kahden tunnin työpajat pidetään ilman 15 minuutin vaihto taukoa, jolloin kahden tunnin työpajalaiset ehtivät syömään hiukan ennen muita.

Löydät toteutuvat työpajat ja päivän aikataulun Sykähdyksen ohjelma -sivulta.

Ruokailut

Tapahtuma on osallistujille ilmainen. Sykähdyksessä on tarjolla pieni aamupala, lounas, päiväkahvi ja päivällinen. Ruokailut on varattu ilmoittautumisten mukaisesti. Ruokailethan siis vain niissä ruokailuissa, jotka olet ilmoittautuessasi valinnut.
Kaikille erityisruokavalionsa ilmoittaneille löytyy sopivaa ruokaa. Pitopalveluhenkilökunta auttaa mielellään löytämään sinulle tarkoitetut ja sopivat ruuat.

Koska meitä on paikalla paljon, saattaa ruokailuihin muodostua jonoa. Käytä tilaisuus hyödyksi ja tutus kanssajonottavaan partiolaiseen ja rupattele mukavia. Annathan myös pöytäpaikkasi tarvittaessa seuraavalle, kun olet syönyt.
Väkimäärästä johtuen ruokailemme tällä kertaa kertakäyttöastioista. Tiedostamme, että tämä ei ole ympäristöystävällisin valinta, mutta tapahtuman sujuvuuden kannalta järkevin ratkaisu.

Pohjanmaan Partiolaiset ry kevätkokous

Piirin kevätkokous on osa Sykähdyksen ohjelmaa. Kokous alkaa klo 15.00. Pääset tutustumaan kokouksen materiaaleihin piirikokoukset sivulta.

Nähdään Sykähdyksessä!

Peruutusohjeet

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi ilmoittautumisajan jälkeen, olethan yhteydessä järjestökoordinaattoriin Tuija Mantsinen etunimi.sukunimi@partio.fi

Kuva: Harri Halmejärvi