Kurssikoitos on Pohjanmaan, Järvi-Suomen ja Lapin Partiolaisten tapahtuma, joka tarjoaa partion koulutusjärjestelmän mukaisia koulutuskokonaisuuksia ja taitokoulutuksia yhden viikonlopun aikana 16.-18.9.2022!

Tapahtuma  järjestetään telttamajoituksessa Rokualla (Salmisentie 300).


Ohjelma

Valitse koulutustarjonnasta omasi!

Johtajakoulutukset:

Taitokurssit:

Työpajat:

Lisäksi valittavissa on lyhyitä pajoja. Nämä ovat vielä auki, mutta suunnitelmissa on: EI-paja, nuotiotarinapaja, ukulelepaja yms.


Ilmoittautuminen

Valitse koulutus, johon haluat osallistua, ja ilmoittaudu mukaan tapahtumakalenterin kautta pohjanmaa.partio.fi/tapahtumakalenteri tai klikkaamalla koulutuksen linkkiä!

Muistathan ilmoittautua 25.8. mennessä!

Osaan kursseista ilmoittautumisaikaa on jatkettu 29.8. saakka!


Tapahtumainfo

Tapahtuma  järjestetään Rokualla (Salmisentie 300). Kaikki koulutukset järjestetään ulkona katoksissa ja majoittuminen on teltoissa. 

Koulutukset järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen, Järvi-Suomen ja Lapin Partiolaisten kanssa. Kouluttajia mukana myös muista partiopiireistä.

Kohderyhmä: Lippukuntien jäsenet
Hinta: koulutuskokonaisuudet 40-100€/kurssi
Järjestäjä: Koulutus- ja ohjelmaryhmät
Lisätiedot: kurssinjohtaja Pete Patronen (petri.patronen[ät]partio.fi) tai Noora Småträsk (noora.smatrask[ät]partio.fi)
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 25.8.

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, ruoka, katsomus sekä markkinointi ja ilmoittautuminen. Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla.

Mikäli haluat keskustella saavutettavuuteen liittyvistä asioista, voit olla yhteydessä Vaasan toimipisteen Nooraan 044-7169302 tai noora.smatrask[ät]partio.fi

Tervetuloa!