Kurssikoitos on Pohjanmaan, Järvi-Suomen ja Lapin Partiolaisten tapahtuma, joka tarjoaa partion koulutusjärjestelmän mukaisia koulutuskokonaisuuksia ja taitokoulutuksia yhden viikonlopun aikana 16.-18.9.2022!

Tapahtuma  järjestetään telttamajoituksessa Rokualla (Salmisentie 300).


Ohjelma

Valitse koulutustarjonnasta omasi!

Johtajakoulutukset:

Taitokurssit:

Työpajat:

Lisäksi valittavissa on lyhyitä pajoja. Nämä ovat vielä auki, mutta suunnitelmissa on: EI-paja, nuotiotarinapaja, ukulelepaja yms.


Ilmoittautuminen

Valitse koulutus, johon haluat osallistua, ja ilmoittaudu mukaan tapahtumakalenterin kautta pohjanmaa.partio.fi/tapahtumakalenteri tai klikkaamalla koulutuksen linkkiä!

Muistathan ilmoittautua 25.8. mennessä!


Tapahtumainfo

Tapahtuma  järjestetään Rokualla (Salmisentie 300). Kaikki koulutukset järjestetään ulkona katoksissa ja majoittuminen on teltoissa. 

Koulutukset järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen, Järvi-Suomen ja Lapin Partiolaisten kanssa. Kouluttajia mukana myös muista partiopiireistä.

Kohderyhmä: Lippukuntien jäsenet
Hinta: koulutuskokonaisuudet 40-100€/kurssi
Järjestäjä: Koulutus- ja ohjelmaryhmät
Lisätiedot: kurssinjohtaja Pete Patronen (petri.patronen[ät]partio.fi) tai Noora Småträsk (noora.smatrask[ät]partio.fi)
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 25.8.

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, ruoka, katsomus sekä markkinointi ja ilmoittautuminen. Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla.

Mikäli haluat keskustella saavutettavuuteen liittyvistä asioista, voit olla yhteydessä Vaasan toimipisteen Nooraan 044-7169302 tai noora.smatrask[ät]partio.fi

Tervetuloa!