PP – Akela- ja sampokoulutus

Kurssi on osa Kurssikoitosta. 

Kurssi on tarkoitettu aikuisille sudenpentulauman ja seikkailijajoukkueen johtajille, myös uusille aikuisille. Kurssille tulevan tulee täyttää vähintään 18-vuotta kurssin järjestämisvuoden aikana.

Koulutus antaa valmiuksia toimia 7-12 vuotiaista koostuvan ryhmän johtajana ja ymmärtää lapsen/nuoren kehitysvaiheita. Saat vinkkejä ja apua ohjelman toteuttamiseen, toiminnan turvallisuutta unohtamatta, niin yksittäisellä retkellä kuin koko ikäkauden aikana sekä lauman/joukkueen ohjaamiseen liittyvissä haasteissa. Kurssilla pääset itse virkistymään ja saat vaihtaa ajatuksia, ideoita sekä kokemuksia  muiden sudenpentu- ja seikkailijajohtajien kanssa.

Kurssi sisältää moduulit: Sudenpentu-/seikkailijaohjelma, kehitys ja kasvu 1, Minä akela/sampona, Sudenpentu- ja seikkailijaryhmän johtaminen sekä Turvallisesti ryhmässä.

Kurssista saa 1,5 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. 


Kurssi järjestetään yhden viikonlopun aikana  kaksi päiväisenä maastokurssina Rokualla. Koulutus alkaa lauantaina klo 9.00 jatkuen iltaan ja kurssi päättyy sunnuntaina iltapäivällä noin klo 15.00. Voit saapua kurssipaikalle jo perjantaina. Koulutus ja yöpyminen toteutetaan ulkona.

Jotta koulutuksesta saa kaiken irti tulee uusien partiolaisten käydä ennakkoon Tervetulo partioon koulutus. Tervetuloa partioon koulutuksen pääset tekemään moodlessa ja lisätietoja löytyy täältä.

Kurssikoitoksen nettisivut 

Hinta: 60€
Järjestäjä: Koulutusryhmä
Lisätiedot: Susanna Kaitera, etunimi.sukunimi@partio.fi
VIP: 25.8. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 29.8. saakka