Medialle ja yleisölle

Mikä on partiotaitokilpailu?

Partiotaitokilpailut eli PT-kisat ovat kilpailuja, joissa tehdään luonnossa tai kaupunkialueella erilaisia partiotaitoihin liittyviä tehtäviä. Partiotaitokilpailuissa kilpaillaan joukkueina. Näissä kisoissa kisaavat partiolaiset 14-vuotiaista ylöspäin 3-4 hengen vartioissa.

Kilpailut testaavat osaamista niin kätevyydessä ja suunnistustaidoissa kuin ongelmanratkaisun ja yhteistyötaitojenkin osalta. Tehtävät ovat partio-ohjelman mukaisia ja ne suoritetaan maastossa vaellusreittiä seuraten kahden päivän aikana. Partiotaitokilpailu on elämysten sarja, jota muistellaan vielä pitkään kisojen jälkeen!

Tässä kilpailussa kisataan Pohjanmaan Partiolaisten piirinmestaruudesta. Kisan järjestää PP:n alue Priima, johon kuuluuvat lippukunnat Ilmajoelta, Seinäjoelta, Kurikasta, Jurvasta, Jalasjärveltä, Kauhajoelta ja Teuvalta. Kisoja innoittavat eteläpohjalaisuus, johtajuustaidot ja erilaiset klapit.

Lisätietoja partiotaitokilpailusta Suomen Partiolaisten sivuilta: https://www.partio.fi/lippukunnille/partio-ohjelma/kilpailut/.

Medialle

Järjestämme tiedotusvälineille tilaisuuden tutustua kisoihin lauantaina avajaisten ja lähtötehtävän aikana. Kisojen alkamisen jälkeen tiedotusvastaava pitää kisakeskuksen läheisyydessä tiedotustilaisuuden. Sunnuntaille on suunnitteilla yleisörasti, jolle voivat tulla tutustumaan media sekä muut kiinnostuneet. Aikataulut ja kilpailukeskuksen osoite päivittyvät tälle sivulle myöhemmin.

Kuvat

Linkki kuviin julkaistaan tässä kisojen alettua.

Yleisölle

Haluaisitko tutustua partiotaitokilpailuihin ja partioon? Suunnitelmissamme on järjestää yleisölle avoin rasti sunnuntaina 13.9. aamupäivällä. Tiedot ja aikataulut sen suhteen päivittyvät myöhemmin tälle sivulle!