Kilpailijoille

Kilpailukeskus

Kilpailun kisakeskuksena toimii Öjan kylätalo, Öjantie 454, Kokkola. Kilpailukeskus sijaitsee noin 16 kilometrin päässä rautatieasemalta.

Aikataulut

Perjantaina 17.2.

20.00 Kilpailukeskus aukeaa

20.00- 23.00 Kilpailutoimisto ja ilmoittautuminen auki.

23.30 alkaen hiljaisuus

Lauantaina 18.2.

7.45-8.45 SI/PU/ RU/HA sarjojen ilmoittautuminen

7.45-10.15 OR/VI sarjojen ilmoittautuminen

9.00 SI/PU/RU/HA sarjojen kilpailu alkaa

10.30 OR/VI sarjojen kilpailu alkaa

18.15 OR/VI sarjojen viimeinen vartio maalissa (arvio)

18.45 OR/VI sarjojen palkintojenjako (arvio)

19.45 SI/PU/RU/HA sarjojen viimeisen vartio maalissa (arvio)

20.15. SI/PU/RU/HA sarjojen palkintojenjako (arvio)

Kuljetukset

Perjantaina saa kyydin rautatieasemalta erikseen kisanjärjestäjiltä pyydettäessä. Lauantaina saapuville oranssi ja vihreän sarjalaisille kuljetus toteutetaan seuraavilta junilta: pohjoisen junalta Kokkolassa kello 9.24 sekä etelän juna Kokkolassa klo 9.46. Kuljetus toteutuu kilpailun jälkeen myös takaisin rautatieasemalle. Mikäli ostatte liput takaisinpäin ennakkoon, suosittelemme ostamaan etelän junaan aikaisintaan kello 19.21 lähtevään junaan ja pohjoisen lähtevään junaan aikaisintaan kello 20.12. Kuljetuksessa on omavastuu 5€/henkilö. Kuljetusmaksut varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Yöpyminen ja ruokailu

Osallistumismaksuun sisältyvät yöpyminen lattiamajoituksessa pe-la yönä ja lämmin ruoka kilpailun jälkeen. Vartio voi jättää tavaroita kisakeskukseen säilöön kisan ajaksi, ja arvotavaroille järjestetään erillinen säilytys.

Lattiamajoituksessa yöpyminen on tarkoitettu vain pitkänmatkalaisille. Mitään erillistä kilometrirajaa majoitukseen pääsemiselle ei ole asetettu. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mikäli kisapaikalle ei pääse ajoissa lauantaiaamuna järkevästi, kannattaa varata majoitus.

Halutessaan vartio voi tilata perjantaille iltapalan ja/tai lauantaille aamupalan ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 5 €/ateria). Ilmoitattehan erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä!

Lisätiedot

Lisätietoja kilpailusta voi kysellä kilpailunjohtajalta Satu ”Soppa” Kivelältä, satu.kivela@partio.fi