Kiitos kisoista! Tulokset ja tehtäväkohtaiset pisteet löytyvät osoitteesta:

https://niittykarpat.fi/syysmuutto-tilanne/

Kilpailun ennakko-ohje ja Kilpailusäännöt

 

Tehtäväluettelon päivitetty versio: korjattu tehtäväryhmäkohtaisia pisteitä. Muutettu Cepillar borsta ja pintsei tehtävän nimeksi Cepillar borsta ja pintsel. Poistettu pinkiltä sarjalta Asento -tehtävä.

 

PINKKI  SI / PU  RU / HA
Arjen taidot ja yhteiskunta  13
Päin mäntyä  x
72h  x
Rohkea lain muutto  –  –  x
Kädentaidot  25  25  30
Limmin pyykkipäivä  x
Likapyykki  –  –  x
Heinäharava  x
Pesukone kulkee  x
Erätaidot  23 31  32
Muuttotarinat  x
Yörogaining  x
Limmin reskutus  x
Asento  –  x
File  x
Lappapuuro  –  x
Ympäristö ja Liminka  18  18  28
Kahdeksan vuodenaikaa  x
Arboretum  x
Syysmuutto Liminganlahdella –  –  x
Maatalous  x
Maa nousee  –  –  x
Tiiäkkö nää mittää?  x
Viikateniiton MM kisat  –  –  x
Luova ajattelu ja ongelmanratkaisu  17  17  17
Vihaiset linnut  x
Cepillar, borsta ja pintsel x
Muuttokuorma  x
HubaHaba  x
YHTEENSÄ  92  100  120

 

Kilpailukutsu

 

Tervetuloa kisaamaan partiotaitojen piirimestaruudesta Pohjanmaan Partiolaisten Syysmuutto -23-syyskilpailuun Liminkaan 16.-17.9.2023. 

Linnutkin tullee Liminkaan. Tule sinäkin! 

Säännöt ja osanotto-oikeus

Kilpailussa noudatetaan Pohjanmaan Partiolaisten 1.8.2010 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä.

Osanotto-oikeus on vuoden 2023 Suomen Partiolaisten jäsenmaksun maksaneilla partiolaisilla. Pohjanmaan Partiolaisten partiotaitokilpailuissa kaikkien kilpailijoiden tulee kuulua johonkin Pohjanmaan Partiolaisten jäsenlippukuntaan.

Sarjajako

Tytöt kilpailevat sinisessä ja ruskeassa sarjassa. Pojat kilpailevat punaisessa ja harmaassa sarjassa. Yhteisvartiot kilpailevat poikien sarjoissa.

Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin eli 2023 miinus syntymävuosi. Ne vartiot, jotka eivät voi sääntöjen puitteissa kilpailla näissä sarjoissa, voivat osallistua kilpailuun ulkopuolisina vartioin.

Kilpailureitin pituus noudattaa sarjoissa sääntöjen mukaisia matkoja. 

Pinkki sarja

Kilpailuvartiossa on 3-5 vähintään 15-vuotiasta jäsentä. Yläikärajaa ei ole. Vähintään yhden vartion jäsenen tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja yhden jäsenmaksun maksanut Suomen Partiolaisten jäsen (ei tarvitse olla sama henkilö). Vartiossa voi olla mukana ei-vielä-partiolaisia, mutta näiden henkilöiden tulee olla kisaan mennessä 18 vuotta täyttäneitä (ei riitä, että täyttää kilpailu vuonna 18v). Vartion alaikäisten jäsenten tulee siis olla Suomen Partiolaisten jäseniä.

Punainen ja sininen sarja

Kilpailuvartiossa on neljä 14–18 -vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Vartio edustaa kilpailussa jonkun jäsenensä lippukuntaa.

Harmaa ja ruskea sarja

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä, yläikärajaa ei ole. Vartio edustaa kilpailussa jonkun jäsenensä lippukuntaa.  

Tehtäväluettelo ja ilmoittautuminen

Kisan tehtäväluettelo julkaistaan kilpailun sivuilla www.pohjanmaa.partio.fi/syysmuutto kesäkuun aikana, jota kautta ilmoittaudutaan myös kilpailuun. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.8.2023. Osallistumismaksu kilpailuun on 70 euroa vartiolta. Pohjanmaan Partiolaiset laskuttaa vartioita ilmoittautumisen päätyttyä. Jälki-ilmoittautuminen päättyy 2.9.2023 ja osallistumismaksu on silloin 120 €.

Ilmoittaudu kilpailuun täältä

Järjestäjä 

Limingan Niittykärpät yhteystiedot: syysmuutto@niittykarpat.fi

Syysmuuttoa tukeneet:

      

Kuvaajat: Veera Melvasalo