Kilpailuiden ennakko-ohjeet, lisätiedot ja tulokset löytyvät kunkin kilpailun sivuilta:

Kaikkia kolmea kilpailua koskevat ohjeet:

SARJAJAKO

Sudenpennut: Kilpailupentueen koko on 4 – 8 sudenpentua iältään 7 – 10 vuotta.

Seikkailijat: Kilpailuvartion koko on 4 – 6 seikkailijaa iältään 10 – 13 vuotta.

Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.

Kaikilla kisaajilla tulee olla vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna.

SAATTAJA

Pentueella/vartiolla on oltava mukana vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Sudenpentukilpailussa saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuihin ilmoittaudutaan viimeistään 24.04.2019 Kuksaan. Ilmoittautumisessa on mainittava pentueen/vartion nimi ja koko, lippukunta, kaikkien jäsenten erityisruokavaliot sekä saattajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdolliset erityisruokavaliot. Ryhmä ilmoitetaan ryhmänjohtajan/saattajan PartioID:llä kuksaan. Mikäli ilmoitatte useamman lauman tai joukkueen, muistakaa, ette voi ilmoittaa samalla nimellä kahta joukkuetta.

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu on 30 euroa/joukkue. Ilmoittautumismaksu laskutetaan lippukunnilta. Kilpailusta poisjääneen vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa toinen vartio samaan sarjaan peruuttaneen joukkueen tilalle. Osallistumismaksu sisältää kilpailumateriaalin sekä lämpimän ruuan kilpailun aikana.

Ennakko-ohje: Ennakko-ohje toimitetaan ilmoittautuneille joukkueille viimeistään 1,5 viikkoa ennen tapahtumaa.