Syyskokouksessa juhlittiin kymmenvuotista piiriä

07.10.2017 - 14:30   •   Muut asiat

Piirin syyskokouksessa päästiin nauttimaan kakkukahveista piirin kymmenvuotistaipaleen kunniaksi! Osallistujat pääsivät myös tutustumaan alkuperäiseen perustuskirjaan. Päivän ohjelmassa päästiin myös aukaisemaan Tempus18 -piirileirin nettisivut ja avattua piiripestien koottu rekry, joka on auki 7.-22.10.

 

Piirihallituksen kokoonpano

Piirihallituksen erovuoroisina jäseninä olivat Antti Karppi (koulutus ja vapaaehtoistuki), Ville-Valtteri Veikkolainen (ohjelma ja partiokasvatus), Kaisa Uusimäki (talous ja yhteiskuntasuhteet) ja Mira Takalo (alue ja lippukuntatuki).

Alueesta ja lippukuntatuesta vastaavaksi hallituksen jäseneksi kaudelle 1.1.2018-31.12.2019 valittiin Timo Valtanen (Pohjolan Pirteät). Pestiinsä jatkokaudelle valittiin Antti Karppi (Vaasan Metsäveikot), Ville-Valtteri Veikkolainen (Merituuli/Ilkan Partiolaiset) ja Kaisa Uusimäki (Hanhikiven Kiertäjät). 

 

Partiojohtajat

Piirin syyskokouksessa jaettiin partiojohtajan valtakirjat seuraaville henkilöille:

  • Riina-Kaisa Autti (Kelopojat)
  • Jane Koivukoski (Toho-Taivaltajat)
  • Mila Laitala (Jurvan Saloveikot)
  • Ville Räisälä (Kannuksen Korvenkävijät)
  • Henriikka Salminen (Hanhikiven Kiertäjät)
  • Taneli Salonen (Halkokariset)

Hyvä kiva bra, antaa tulla lisää vaan!

 

Tuuletus-kiertopalkinto

Tuuletus-kiertopalkinnon saajaksi valittiin Partiolippukunta Limingan Niittykärpät satavuotisen Suomen kunniaksi tehdystä, 800 kilometriä pitkästä Hamina-17 -vaelluksesta.

 

Piirin edustajisto Suomen Partiolaisten ylimääräiseen jäsenkokoukseen

Edustajistoksi SP:n ylimääräiseen syyskokoukseen valittiin Saija Kivelä, Ville-Valtteri Veikkolainen, Harri Kastell, Ines Sirén, Mira Takalo, Essi Mäyrä, Antti Karppi, Arttu Tanner, Jari Nieminen, Antti Kerola ja Ville Yrjänä.

Varalla ovat Henri Korkeaniemi, Mikko Kinnunen, Viivi-Lotta Kivilahti, Sonja Miettinen, Noora Småträsk ja Marko Miesmaa.

 

Muut kokouksessa käsitellyt asiat löytyvät vuosikokouksen materiaaleista. Syyskokouksen julkilausuma löytyy nyt myös uutisista.