Väre - Valtakunnallinen vaeltajatapahtuma

Perjantai, 31. elokuu 2018 - 18:00 - Sunnuntai, 2. syyskuu 2018 - 14:00
  •   SP/Evo   •   Vaeltajat

Väre on vaeltajaikäisten vuoden 2018 kohokohta, johon osallistuu jopa 1000 vaeltajaa ympäri Suomen. Väre järjestetään Evolla 31.8.–2.9.2018. Tapahtuman osallistujiksi ovat tervetulleita kaikki 18–25-vuotiaat partiolaiset ja partionmieliset. Kyseessä on ennennäkemätön elämys ja unohtumaton kokemus niin tekijöilleen kuin osallistujilleen. Vaeltajat kannattelevat partiotoimintaa lippukunnissa ja ansaitsevat erityisesti siksi omaa, aivan upeaa ohjelmaa.

 

OHJELMA

Väreellä sinä, vaeltaja, olet vait itseäsi varten. Väre herättelee pohtimaan kolmen tyyppisiä kysymyksiä:

  • Mitä minä haluan elämältä?
  • Mitä minä annan muille?
  • Mitä maailma antaa minulle?

Kaiken kattavia vastauksia tuskin löydetään yhdessä viikonlopussa, mutta takaamme ainakin yhden uuden ajatuksen jokaiselle osallistujalle.

Väreen ohjelmassa tutustutaan vaeltajaohjelman kulmakiviin eli vaelluskarttaan, Suomi-projektiin ja  ulkomaanprojektiin. Lisäksi tiedossa on isoja yhteisiä ohjelmia sekä vaeltajaohjelman aktiviteetteja, joiden toteutustapa vaihtelee actionista rauhallisempaan ohjelmaan.

Pääset poimimaan ohjelmasta juuri sinulle sopivan kokonaisuuden ja tekemään näin tapahtumasta juuri itsesi näköisen.

Väreellä yhtenä ohjelman teemana on keskittyä pohtimaan ja nuoria, erityisesti 18-25-vuotiaita, koskettavia yhteiskunnallisia ongelmia ja pyrkiä löytämään niihin ratkaisu. Ehdota ratkaistavaa ongelmaa tällä lomakkeella.

Väreen ohjelman tavoitteena on tukea sinua oman polkusi löytämisessä partiossa ja sen
ulkopuolella. Lähdet Väreeltä kotiin tuntien itsensä paremmin ja taskut uusia
tulevaisuuden mahdollisuuksia pullollaan.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen päättyy 26.6.

Ilmoittautumaan pääset TAPAHTUMAN NETTISIVUILTA.

Ilmoittautuessasi 31.5. mennessä pääse Väreelle edullisemmalla early bird -hinnalla, eli vain 48 eurolla! 26.6. mennessä ilmoittautuville tapahtuma maksaa 60 euroa. Ilmoittaudu siis jo toukokuun aikana ja osallistu huokeammalla hinnalla!

Osallistuaksesi Väreelle sinun ei tarvitse olla partiolainen – Väreelle ovat tervetulleita myös evp:t eli ei-vielä-partiolaiset. Vaeltaja, nappaa siis evp-kaverisi mukaan Väreelle!