Sammon ryöstö -Partiotaitojen kevätkilpailu

Lauantai, 5. toukokuu 2018 - 9:00   •   Kempele   •   TarpojatSamoajat

KILPAILUKUTSU

Pohjanmaan Partiolaisten partiotaitojen kevätmestaruudesta kisaillaan Kalevalan hengessä Kempeleen Köykkyrin maisemissa lauantaina 5.5.2018.  Tarpoja- ja samoajaikäisten kilpailussa oranssin ja vihreän sarjan vartiot pääsevät mittamaan kykyjään partio- ja erätaidoissa, suunnistuksessa, kätevyydessä sekä perinnetiedoissa. Tietenkään partiohauskaa unohtamatta! Kokoa vartiosi jo tänään ja ilmoittaudu mukaan.

Kisojen järjestelyistä vastaavat Partiolippukunta Samposet, Limingan Niittykärpät sekä Partiolippukunta Tyrnävän Mustavarikset.

SÄÄNNÖT

Kilpailuissa noudatetaan voimassa olevia Pohjanmaan Partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjä. Kilpailijoiden tulee olla vuoden 2018 jäsenmaksun maksaneita. Kilpailureitti on pituudeltaan 5-9 kilometriä.

KILPAILUVARTIOT JA SARJAJAKO

Kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on neljä tai viisi 12-17-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla nelihenkisessä vartiossa korkeintaan 58 vuotta tai viisihenkisessä vartiossa korkeintaan 73 vuotta (sääntömuutoskokeilu 7 §, voimassa 1.4.2013 alkaen). 

Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin eli ikä on kilpailuvuosi miinus syntymävuosi. 

Oranssi sarja: tytöt

Vihreä sarja: poika- ja sekavartiot 

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSU

Ilmoittaudu kisoihin 18.4.2018 mennessä täältä. 

Osallistumismaksu on 50€. Piiri laskuttaa lippukuntia ilmoittautumisajan jälkeen. 

Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava mahdolliset erityisruokavaliot sekä vartion majoitus – ja ruokailutarve ennen kilpailua. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, peseytymismahdollisuuden ja yhden lämpimän aterian maaliintulon jälkeen sekä majoituksen (pe-la) sitä tarvitseville. Vartioilla on mahdollisuus tilata erikseen ilta– ja aamupalaa ilmoittautumisen yhteydessä, hinta 3€/ateria.

Huoltajapassin hinta on 20€/huoltaja. Huoltajapassi sisältää pe-la lattiamajoituksen, perjantai iltapalan, lauantai aamupalan sekä lauantaina lämpimän ruuan. Lauantain lounaan voi myös ostaa paikan päällä erikseen hintaan 9€.

ENNAKKO-OHJE

Kisojen ennakko-ohje julkaistaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Ennakko-ohje lähetetään kilpailuvartioille sähköpostitse, ellei vartio ole ilmoittautuessaan pyytänyt paperista ennakko-ohjetta. Ennakko-ohje julkaistaan myös piirin nettisivuilla. 

KISAKESKUS

Kisakeskuksena toimii Kokkokankaan seurakuntakeskus Kempeleessä (Kissaojantie 12, 90450 Kempele).

Google Maps linkki kisakeskukseen

LISÄTIETOJA

Kilpailun johtaja: Sirkku Kangastalo sirkku.kangastalo [at] gmail.com 050 5467 316

Järjestelysihteeri: Juha Juuti juhajuuti [at] gmail.com 040 5240 569

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Keskiviikko, 18. huhtikuu 2018 (Koko päivä)