Näköradio - Partiotaitojen kevätkilpailu

Lauantai, 5. toukokuu 2018 - 9:00   •   Ilmajoki   •   TarpojatSamoajat

Ilkan Partiolaiset ry ja Parran Haltiat ry toivottavat teidät tervetulleiksi Pohjanmaan Partiolaisten kevätkilpailuihin.

SÄÄNNÖT

Kilpailussa noudatetaan SP:n partiotaitokilpailujen sääntöjä ja turvallisuusohjeita (voimassa 1.8.2009 lähtien). Kilpailijoilla tulee olla vuoden 2018 jäsenmaksun maksettuna.

SARJAJAKO

Tyttövartiot kilpailevat oranssissa sarjassa. Poika- ja sekavartiot kilpailevat vihreässä sarjassa. Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin. Ne vartiot jotka eivät voi sääntöjen puitteissa kilpailla näissä sarjoissa, voivat osallistua kilpailuun ulkopuolisina vartioina.

Kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on neljä tai viisi 12-17-vuotiasta jäsentä. Viisihenkisen kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 73 vuotta ja nelihenkisen kilpailuvartion 58 vuotta (sääntömuutoskokeilu 7 §, voimassa 1.4.2013 alkaen)

ILMOITTAUTUMINEN

Vartiot ilmoittautuvat 18.04.2018 mennessä Kuksan kautta.

MAJOITUS JA RUOKAILUT

Kisakeskuksessa ei ole yöpymismahdollisuutta. Kisakeskuksessa on peseytymismahdollisuudet kilpailun jälkeen. Kilpailijoille tarjotaan lämmin ateria kisakeskuksessa kilpailun jälkeen.

OSALLISTUMISMAKSUT

Vartion osallistumismaksu on 50€.

Piiritoimisto laskuttaa lippukuntia ilmoittautumisten jälkeen.

LISÄTIETOJA

Kilpailun johtaja: Hanna Ala-Fossi

Järjestelysihteeri: Essi Honkanen

Vastaamme molemmat osoitteesta

nakoradio2018 [at] gmail.com

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Keskiviikko, 18. huhtikuu 2018 (Koko päivä)